Ugorhatunk a kormányfő után

2013. július 25. 14:50

Különadóztatjuk, rezsicsökkentéssel szívatjuk a nyugati multikat, ezért van baja a kommunistáknak és a sátánista Bilderberg-csoportnak a Szent Kereszt alatt fogant alaptörvényünkkel.

2013. július 25. 14:50
Molnár Richárd
Népszava

„Emlékszünk még a legkisebb királyfi strasbourgi bömbölésére? Különadóztatjuk, rezsicsökkentéssel szívatjuk a nyugati multikat, ezért van baja a kommunistáknak és a sátánista Bilderberg-csoportnak a Szent Kereszt alatt fogant alaptörvényünkkel, amelyet lassan többször módosítanak, mint ahányszor államformát váltottunk az Aranybulla óta. Ja, és a Kettős Mérce, egyem a kis szívét. Hepajkodhat a francia és a német a saját költségvetésével, halmozhatja az államadósságot a lusta mediterráneum, mi pedig már nem is adóztathatjuk a bankjainkat, vagy nem sarcolhatunk meg minden egyes céget, amelynek egyetlen haverunk sem a résztulajdonosa?!

Brüsszel csattanós választ adott a hamleti mélységű kérdésre: adóztathatsz. Az Európai Unióban ugyanis van egy luxemburgi székhelyű uniós bíróság, amely júniusban arról döntött, hogy a négyszázezer lakosú Máltának és a hatvanötmillió lakosú Franciaországnak ugyanolyan joga van a szokásos adók mellett különadóval szívatnia a területén működő telekommunikációs cégeket, mint a mi kis tízmilliós, közép-európai emírségünknek. És mivel az Unióban nem szokás az uniós vezetőknek nem tetsző bírósági döntések után átírni az uniós jogrendszert, ezért az Európai Bizottság nemrég megszüntette a magyar telekomadó miatti kötelezettségszegési eljárást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2013. július 26. 08:26
Ja,meg a múltkor a Zorbán már megint nem viselt sapkát! Kedves Richárd szopjad le a Pékfaszát,de ne írogasd össze!
IgazságosIzomViktor.
2013. július 26. 08:17
Hogy megszüntették ezt az eljárást ellenünk az az átlagember szempontjából mindegy.Ugyanúgy fizetnie kell az adót ezután is,csak már nem illegálisan.Nagy könnyebbség.
qccqccqcc
2013. július 25. 18:41
Barom.
kuwiq
2013. július 25. 17:41
Ez az öcsi! Tudatlan vagy, de tévedhetetlen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!