Magyarok, álljatok meg!

2013. július 21. 13:36

Álljatok olykor egy-egy NemzetiDohányBolt elé, a tejüveg elé, és nézzétek üveges szemmel! Öt percig. Ne menjetek be, ne vásároljatok cigit! Semmit!

2013. július 21. 13:36
Kukorelly Endre
Facebook

Magyarok, álljatok meg! Álljatok olykor egy-egy NemzetiDohányBolt elé, a tejüveg elé, és nézzétek üveges szemmel! Öt percig. Négy. Tizenhét másodpercig. Ne menjetek be, ne vásároljatok cigit! Semmit! Álljatok ott kicsit, ne gondoljatok közben semmire, aki hisz, mormogjon el egy Miatyánkot. Aki nem hisz, az is. Aki nem tudja a Miatyánkot, tanulja meg! Magyarok, szokjatok le a dohányzásról, az Isten szerelméért! Mindenki szokjon le! Ne hagyd! Hagyj föl vele! Ha nem cigarettázol is, szokj le a cigarettáról, magyar!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. július 22. 10:06
Kukorellyvel annó közölhette a kezelőorvosa (vagy gyógyszerésze), hogy visszafordíthatatlan folyamatként elkezdődött a telje szellemi leépülése. Még volt olyan állapotban, hogy a nagyobb égés elkerülése céljából lemondott képviselőségéről. Azt biztosan a kezelőorvos elfelejtette megemlíteni, hogy ebben az állapotban posztokat sem kellene írnia már.
ballada
2013. július 22. 08:50
Bajnai korszakváltó szélhámos,Amerikából kapja a pénzt és Ausztriában adózik és Brüsszelbe jár árulkodni. Cukrászda Bécsben ő már tudja a a nagy európai trükköt Libából csinált fagyi gépet.
fogd a pénzt és kuss
2013. július 22. 08:09
elgurult a sárga gyógyszer?
Mr.Falafel
2013. július 21. 23:41
Már megint egy rasszista zsidó, aki keresztényezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!