Élvonalbeliek

2013. május 08. 09:42

Nincs már messze az az idő, amikor elég lesz egy labdát vinni a kormányülésre, és el is van intézve a forduló. (Mindenki jól járna egyébként.)

2013. május 08. 09:42
Uj Péter
NOL

„Ha minden jól megy, a hét végén följuthat a labdarúgó NB I-be a Puskás Akadémia (lánykori nevén: Felcsút), de talán még ennél is örömtelibb sporthír, hogy Szijjártó Péter államtitkár futsalcsapata, a Dunakeszi Kinizsi már behozhatatlan előnnyel vezet a másodosztályú bajnokságban, tehát jövőre a legjobbak között játszhat. 

A Kinizsi ezzel a teljesítménnyel csattanós választ adott azoknak a szélsőbajnaista fanyalgóknak, akik szóvá tették, hogy olyan cégek, mint a Közgép, a Volkswagen, a Nokia Siemens Networks, a Bombardier vagy a Teva, vajon miért látnak akkora fantáziát egy másodosztályú futsalcsapat támogatásában. Hát tessék, ezért. Megérte, nem? De. 

És még ott van a Videoton is, a legendás díszpáhollyal. Most csak második ugyan, de egy jó hajrával még odaérhet. (Illetve: odaért már régen. Oda van érve.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. május 08. 18:46
Péter! Csúnyán prostituálódsz. A te nyelveden; köcsög. Vérciki. Pedig bírlak, csak az a videód ne lenne mikor tajtrészegen méltatod a 444 nevű szemetet... Eh!
tango47
2013. május 08. 10:58
Hát ha ilyen szinvonalú lesz az új online-lapja, akkor kár a benzinért (meg az állítolagos 100 milláért)!
*ufó*
2013. május 08. 10:28
egyébként tökmindegy, hogy ki lesz a bajnok a BL-ig el sem jut, ha netán igen, akkor szopórobotként esik ki a csoportkörből a másik sorozatban videoton is kiesett az EL-ből, pedig azt teljesen komolyan vették, nem úgy, mint általában a többi csapat, akik zömmel tarcsival játszottak úgyhogy, amíg a klub-futballunk a bányászbéka seggit szimatolja, addig nem nagyon lesz itt értelme annak, hogy valaki bajnok lesz természetesen el kell ismerni a teljesítményt és gratulálni az nb1 bajnokának, de ennyi, utána csak szánalommal vegyes röhögéssel lehet nézni a produkciójukat, amikor szembe találkoznak az európai futballal ...
kuwiq
2013. május 08. 10:20
Egyébként petike nem is érzi, hogy mekkora öngólt rúgott. Nyilvánvaló a filozófiai különbség itt is. Adott ugye a fidesz és Orbán, sport- és különösen futballszerető brigádja. Pénzt vonzanak a sportba, ösztönzik a sportfinanszírozást, nemcsak a saját szórakozásuk, a magyar futball, mint olyan is fontos nekik. Egy másik kérdés, hogy jó úton járnak-e, mert szerintem nem, de legalább próbálkoznak. Adott Kisbőgő, aki még a saját csapatának se nagyon szerez pénzt, pedig az oszkóval együtt játszik egy csapatban, a maga örömére, a többiek le vannak szarva, pláne a többi csapat, meg a magyar futball, mint olyan is, boldoguljon, ahogy tud. Hét ez az a nüansznyi különbség, amit a választópolgárok kezdenek érezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!