Terike visszatért, a vak komondor újra lát

2013. május 22. 07:29

Terike orráról kiderül, hogy el sem tört soha, talán még orra sem volt neki, ami eltörhetett volna. Nem is iszogatott a lakodalomban, Szabika sem fogyasztott, meg még a Józsi sem volt berúgva.

2013. május 22. 07:29
Föld S. Péter
Föld S. Péter blog

„Most, hogy minden jóra fordult, várható, hogy Terike majd nyilván visszavonja korábbi vallomását. Merthogy mégsem kezdhetik úgy a házasságot, hogy bíróságra járjanak. Mostantól majd másképp emlékszik a Terike, lehet, ő is a vak komondort hibáztatja a történtekért, már neki is úgy rémlik, a kutyán eshetett át, másképp nem is lehetett, mert az ő Józsija nem olyan, aki kezet emel egy védtelen nőre.

És innentől kezdve helyreáll a világ rendje, visszafelé forog az idő kereke. Okafogyottá válik Balogh József képviselő kizárása a Fidesz képviselőcsoportjából, ezért érvénytelenítik kiűzetését a Paradicsomból. Megbocsátanak a tékozló fiúnak, jó gyerek a Józsi, asszonyát sosem verte, ezzel szemben derék és megbízható képviselője a választóinak, és jó polgármestere Fülöpszállásnak, legközelebb majd megbízhatóbb komondorral őrizteti a házát.

Terike orráról kiderül, hogy el sem tört soha, talán még orra sem volt neki, ami eltörhetett volna. Nem is iszogatott a lakodalomban, Szabika sem fogyasztott, meg még a Józsi sem volt berúgva. Visszafelé múlik az idő, már töltik a muníciót az Auróra ágyúiba, a Földet négy elefánt tartja a hátán, boszorkányok pedig vannak, és a vak komondor újra lát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2013. május 22. 10:21
Kezdesz jó lenni Földes, már majdnem nevettem rajtad, pedig ez egy kazár humoristánál ritkaság.
röviden
2013. május 22. 10:16
Ritka undorító dolog, ha eyszerre sikerül gúnyolódni az asszonyverőn és a vert asszonyon, a vak komondoron és a házasság intézményén, és kizökkent időt,(" ó, kárhozat..." Aurórát vizionálni egy egyáltalán nem újkeletű, nem "fidesszspecifikus" társadalmi probléma kapcsán. Lófaszt aggődik ő a Terikékért, a humánumért, bármiért. Ha a vak komondor sajátos eszközeivel vissza akarná nyerni megrongált becsületét a sötét fülöpszállási éjszakában fsp-vel találkozván, neki drukkolnék. Amúgy, hogy mi ennek az erkölcsi fárosz morális fölhorgadásának ingerküszöbe, azt jól mutatja blogjának címkefelhője, amit igen tanulságos megvizsgálni, ott a förmedvénye alatt.
Verdbenekhy
2013. május 22. 10:14
Terike majd szül néhány gyermeket, és attól kezdve a vak komondorok úgy takarodnak az útjából, mintha bolha csípte volna...
Peter8811
2013. május 22. 10:10
És te vagy egy újságíró.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!