Zavarossá váltak a politikai fogalmak

2013. április 22. 12:19

Az államosítás, a központosítás alapvetően baloldali megoldás. Ki cselekszik ennek megfelelően Magyarországon? Nem épp a Fidesz? Interjú.

2013. április 22. 12:19
Pusztai Erzsébet
168 Óra
- Török Gábor politikai elemző írta Bokros Lajosról: »Komolyan gondolja valaki, hogy egy volt szocialista képviselő és emblematikus szocialista miniszter hiteles vezetője lehet egy konzervatív-liberális pártnak, és tényleg meg tud szólítani jobboldali szavazókat?« 

– Idehaza zavarossá váltak a politikai fogalmak. Az államosítás, a központosítás például alapvetően baloldali megoldás. Ki cselekszik ennek megfelelően Magyarországon? Nem épp a Fidesz? 

- Másik elnökségi tagjuk, a kilencvenes évek médiaháborújában szereplő Pálfy G. István nem komilfó a jobb-, de a baloldaliak szemében sem. 

– Melyik jobb- és baloldalról beszél? Mindegyikünknek vannak régi történetei. De ha így nézzük, akkor a közéletben a legkevésbé komilfó Orbán Viktor, a maga liberális múltjával. Ám az ellenségkeresés hihetetlenül ártalmas. Úgy nem lehet sikerre vinni egy országot, hogy állandósul a belső háború. Mi azoknak az embereknek szeretnénk üzenni, akik egy racionális, ám alapvetően konzervatív értékeket őrző, nemzeti és európai párt gondolatai iránt érdeklődnek. Sokan vannak ilyenek, de nem találnak maguknak pártot.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. április 22. 19:13
Púer azóta zavarosak a politikai fogalmak, amióta nem csináltátok meg a nagy garral beígért NAGYTAKARÍTÁST!!!! Azt magyarázd meg, miért nem???
soelmo
2013. április 22. 19:09
Van még cég, ahol ez a szocialista matróna még nem adta el magát?
neven
2013. április 22. 18:05
Ez a Pusztai is már volt minden...teljesen hiteltelen!
kálmi
2013. április 22. 17:43
A nemzetáruló a politikai fogalmak változásától függetlenül teljesen egyértelmű maradt. Aki Bokros mellé áll, az pedig nem más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!