Íme, ő a gárda új főkapitánya!

2013. március 04. 07:15

Nyugodtan mondhatom, hogy az az ember került ennek a sok támadást elszenvedett, de mindig újraéledt és megerősödött szervezetnek az élére, aki a legalkalmasabb ma Magyarországon.

2013. március 04. 07:15
Vona Gábor
Facebook

„Hosszú ideje nem volt főkapitánya az Új Magyar Gárda Mozgalomnak, de most hétvégén, március 2-án Solton a szervezet megyei vezetői megválasztották a Gárda első emberét. A választáson Murányi Leventével és Schön Péterrel én is jelen voltam, és nyugodtan mondhatom, hogy az az ember került ennek a sok támadást elszenvedett, de mindig újraéledt és megerősödött szervezetnek az élére, aki a legalkalmasabb ma Magyarországon.

Hosszú és nehéz küzdelmet vívott, mire a Jóisten rábízta ezt a küldetést. Év elején még élet és halál között volt, ahonnan a sajátjai tömeges véradása és szervezetének ereje mentette ki. Ezért róla elmondható, hogy nem csupán a lelke, de a vére is közös a gárdistákkal. A Gárda egykori alapítóinak és a Jobbiknak a nevében munkájához sikert, áldást, alázatot, bátorságot, erőt és bölcsességet kívánok!

Adjon az Isten szebb jövőt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Justicia
2013. március 04. 18:05
A gárda felmenői: http://atv.hu/cikk/20130301_mit_tettek_a_magyarok_a_donnal_megdobbento_exkluziv_dokumentumok_az_orosz_leveltarakbol
kukagyerek
2013. március 04. 10:03
Tobzódik a vörös hordalék!
cutcopy
2013. március 04. 10:01
"A választáson Murányi Leventével és Schön Péterrel én is jelen voltam" Az nem is fontos hogy hívják az illetőt, lényeg hogy ott voltatok a haverokkal és megint katonásdizhattatok egy kicsit..
kerecsen
2013. március 04. 09:44
Mocskos hazaáruló ballibsi kommentelők! Azt hiszitek humorosak vagytok? Majd 2014-ben én nevetek rajtatok! Akárcsak 2010-ben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!