A spinozák messiása

2024. április 05. 07:30

Rangos Katalinnál tett raportja miatt a belpesti szalonok népe most még jobban körülrajongja Magyart, és végleg elfelejtette neki, hogy néhány hónappal ezelőtt még a NER kitartottja volt.

2024. április 05. 07:30
null
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Magyar Jelen

Nyitókép: Magyar Péter a Spinoza Színház pódiumán. Fotó: Youtube/képernyőfotó

„Adja magát a párhuzam Vona Gáborral, aki miután néppártosodás címszó alatt gyakorlatilag egy meghunyászkodó, balliberális pártot csinált a Jobbikból, 2017-ben szintén elzarándokolt a Spinoza-házba, ahol szintén Rangos Katalinnal beszélgetve esett át a »beavatáson«.

Az eredmény ismert. A Jobbik támogatottsága jelenleg valahol a nulla és az egy százalék között mozog, Vona Gábor pedig azóta új pártot alapított, ami ugyancsak a mérhetőség határán billeg.

Azt nem tudom, hogy idővel Magyar Péterre is ez a sors vár-e, hiszen a politika kiszámíthatatlan, az viszont biztos, hogy kár egy olyan embertől várni Magyarország felemelkedését, akinek két hónap sem kellett ahhoz, hogy letérdeljen a spinozáknak.

Természetesen a Rangos Katalinnál tett raportja miatt a belpesti szalonok népe most még jobban körülrajongja Magyart, és végleg elfelejtette neki, hogy néhány hónappal ezelőtt még a NER kitartottja volt.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:55
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­­g­­ö­­s­ ­l­­­á­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­­­á­r­­­n­a­­k­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Pelso j.
2024. április 06. 07:38
Viszont te, lehetőségek és képességek hiányában ma is a ner kitartottja vagy. Meg amíg lehet.
a-gyar-2
2024. április 05. 23:15
A felesége által kirúgott hízásnak indult, rohamosan kopaszodó, hamarosan ragyás képű impotens lerobbant bunkó tegnap Orbánt szopta ma Sorost, holnap Putyint. Fogat sem mos közben. A napszemüvegén még ott van ami ráfröcsent. Nem meglepő. A felesége által kirúgott hízásnak indult, rohamosan kopaszodó, hamarosan ragyás képű impotens bunkó viselkedése nemzedékeken át falu végi műveletlen alkoholista lezülött családi hátteret és annak tisztálkodási szokásait tükrözi.
Kétes
2024. április 05. 18:18
Skywalker_bp 2024. április 05. 15:30 És ki fog tüntetni? A Talpra Agyarok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!