Milyen Higgs? Tudod, a bozon

2013. március 24. 13:39

Felsőoktatásunk nagy részét áthatja valami poros tekintélyelvűség. A sör persze remek volt.

2013. március 24. 13:39
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Az egyetemi kocsma egyik szobájában ültünk le sörözni a hallgatókkal. Az egyik mondja, jó hetem van, kedden Higgs-szel, ma meg Gyurcsánnyal találkoztam. A másik visszakérdez: milyen Higgs? Tudod, a bozon... Es vele is söröztünk a végén.

Na ez nálunk otthon ritkán fordul elő. Felsőoktatásunk nagy részét áthatja valami poros tekintélyelvűség. A sör persze remek volt.:)) meg a hallgatok is...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 25. 05:22
Feri Én ismerem a bozont, állítólag Vadain van hight bozont. Hümm!
Claypool
2013. március 25. 01:27
A Judea népe front hadi tanácskozást tartott!
ballada
2013. március 25. 01:26
Mondá gyf :Az egyetemi kocsma egyik szobájában ültünk le sörözni a hallgatókkal. Aszhittem hogy a gyf szakdolgozatát megtalálták ,ünnepélyes keretek közt át adták annak koppintott változatát ,tuni illik amit gyf csinál az semmi se az eredeti.
GV0917
2013. március 24. 22:34
Hát Fletó,most megint szájbaqurhatod magad! Több fénymázt raksz magadra,mint egy francia dragonyos ,őrségváltás előtt a hosszú lovaglócsizmájára az Elisée Palota előtt! Tudod e mi a bozon?Te vszleg csak "bozontot" láttál-igen,fantájékon... Méghogy Higgs és Gyurcsány együtt? Most is csak részenként bontod ki az igazságot. Hogy sikerélményed legyen,sörözhetnél ilyen alapon Szent Péterrel is!Minél hamarabb- annál jobb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!