Kedves külföldre távozott unokatestvérem

2013. február 05. 17:17

Hát hogy vagy? Idehaza csak annyi történt, hogy a politika még mindig Lehet Más.

2013. február 05. 17:17
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

Kedves külföldre távozott unokatestvérem, hát hogy vagy? Idehaza csak annyi történt, hogy a politika még mindig Lehet Más: a belőlük kiszakadt, velük szót váltani nem tudók új önmeghatározása a Párbeszéd. Akik folyamatosan háborúznak, az pedig a Békemenet. Akik kizárják a fél országot a gondolkodásukból, azok a Nemzeti Együttműködők. Akik először komoly veszélyt jelentettek a hatalomnak, na, ők a HaHa. A Szolidaritás gyűlöli Orbánt, az egyemberes szervezet neve: Milla. Akiknek, nem esélytelenül, de egyedül kell megpróbálniuk a harcot, mert nem sikerült megfelelő szövetségbe szerveződni, ők az Együtt. Az Éhségmenet pedig az, amelyben éhezők már biztosan nem tudnak részt venni. Jó munkát külföldön, jelzem, már ötszázezren vagytok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2013. február 05. 23:53
dudvák közt ananász
tarackos
2013. február 05. 22:10
Ez jutott nekünk: szanalmas.eu.
krisztoforo48
2013. február 05. 19:47
Ha ilyen szar a helyzet,miért nem mész a kedves unokatestvéred után?
Google
2013. február 05. 19:21
Már elő is készítettem egy pakk zsebkendőt. És mondja, a kedves unokatestvér is Orbán miatt ment el? Szörnyű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!