Köszi, Viktor, köszi, Lajos, köszi, Loki!

2013. január 29. 16:25

Orbán ugye focibuzi, Kósa is imádja kergetni, hatalmon is vannak. Mikor ha nem most?

2013. január 29. 16:25
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Gyurcsány még bőven MSZP-s főpotentát volt, amikor megkérdeztük tőle, lesz-e Debrecennek stadionja. Nem sz@rozott a válasszal, konkrét volt: nem lesz. Őszinteségét értékeltük, hozzáállását nem, igaz, nem is vártunk mást: aki szerint egy nemzet (sport)jövőjét a kocogás emeli büszkeségig hasító magasságokba, attól mi egyebet lehetett várni. Aztán Gyurcsány el, jött Orbán Viktor újra. Debrecenben Kósa Lajos adott volt, mint magyar vizslának a vadászösztön, így kezdtünk hinni ebben a konstellációban. Hátha majd fideszék.

Orbán ugye focibuzi, Kósa is imádja kergetni, hatalmon is vannak. Mikor ha nem most? - tettük fel a költői kérdést, miközben bizalmatlanok voltunk, mert EB-pályázatok ide, makettek és bejelentések oda, ezt megelőzően évekig nem történt semmi. Hol a stadion? - vágták időről-időre Kósa polgármester arcába a néptömegek, ő ezt viszonylag jól tűrte, bár mostanság egyre rosszabbul. Láthatóan kezdte idegesíteni.

Ezen a napon úgy tűnik, már nem sokáig kell tűrnie, nem sokáig kell idegeskednie, 15 hónap múlva átadják az ultramodern debreceni stadiont. Állami pénzből, mintegy 12 milliárd forintért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
impertinent
2013. január 30. 08:41
A stadionépítés alapveten helyes és szükséges.Miután a DVSC-nak van tulajdonosa, és van értékes játékoskerete, el kellene gondolkozni azon, hogy nem kellene e magteremteni a minőségi futball alapját, egy normális pályát.Furcsa lene, ha egy vállalkozás embereket, vezetőket venne fel,nagy pénzért,komoly kocsiparkot vásárolna,a dologozóit nagy pénzekért adja-veszi, és az államtól kérne munkájához raktárhelyiséget.Esteleg támogatást, de azért ajándékot párthűségért közpénzből, azért ne.
pszichikai bűnsegéd
2013. január 30. 08:28
Ez az objektum nélkülözhetetlen a világszínvonalú magyar futballnak ! Egyébként hogy állunk babakocsis tájfutásban vagy lágyéksérv szakításban a világranglistán ? Erre nem áldoz senki ? Mert kb annyi értelme van, mint a f@szkalap Orbán focimániájának, ezt jobboldaliként mondom. Elmennek ezek a qrva anyjukba, stadion 15 milliárdért..
Nick:Hornby
2013. január 30. 08:23
Ti csak kocogjatok,köcsögök,mi majd örülünk a focibuzi stadionnak.
=nessuno=
2013. január 30. 00:32
Jobb helyeken börtön járna a stadionokért. De ezért itthon csak Stadler kapott. Nem csinált mást, csak az elcsalt adót beépítette...Szerette a focit, hát istenem.:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!