A 12-hour kidnapping ordeal

2013. január 23. 19:14

Yesterday morning me, a Mexican and a Basque journalist were abducted by unknown gunmen near the Ezzaa frontline in eastern Aleppo.

2013. január 23. 19:14
Szlankó Bálint
Facebook

„Just been through a 12-hour kidnapping ordeal in Aleppo. Yesterday morning me, a Mexican and a Basque journalist were abducted by unknown gunmen near the Ezzaa frontline in eastern Aleppo. We were handcuffed, blindfolded and held in a cell for the rest of the day. Eventually we were stripped of all our possessions and left by the roadside in an abandoned area of the city. We then made our way to the headquarters of the Al Tawheed brigade, one of the main armed opposition groups in Aleppo.

We are now well and unharmed and out of Syria. I would like to thank my colleagues and my family for moving so quickly and efficiently to try to establish what had happened to us. A word of thanks also to the Spanish and Hungarian governments for their help in securing our passage back into Turkey.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem
2013. január 27. 08:43
Én nem tudok senkit megkövetni a jobbos tetvek nevében,mert nem vagyok tetű. Te bármelyik tetű nevében bocsánatot kérhetsz. Te fajod,kérjél csak bocsánatot a tetvek nevében, ha akarsz.
narmer
2013. január 27. 08:43
Igen.Tom Lantos is azt csinált a nagykövet lányából csak később derült ki a ronda hazudás az inkubátorból kitépett kuvaiti csecsmőkről.Hja ezek a közel keleti végek.
szabadhajdu
2013. január 27. 08:42
Te hülye vagy. Állítólag az egyik diktatúra a másik demokrácia vagymég semM
Wazze
2013. január 27. 08:42
Hát egy sima goy miatt nem mozdult volna a kutya faxa sem, nemhogy kormány, titkosszolgálat meg a pöcs tudja még ki... Egyébként az ilyen filoszemita fejformájúak nem csak tájékoztatnak, hanem FÉLREtájékoztatnak is... Sajnos elég gyakran... Egyetértek az elöttem szólóval: minek ment oda??? Semmi dolga nem volt ott! Ha meg odament és picsánlövik, akkor ne vinnyogjon, ez ugyanis az ilyen helyeken VASTAGON BENNE VAN A PAKLIBAN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!