Elmélet vagy gyakorlat?

2013. január 01. 11:23

Megfogják egymás kezét. Ráncos ragaszkodás, eres szeretet. Örökké.

2013. január 01. 11:23
Nagy Kata
Barikád

„A mama lehuppan a lány mellé, s húzná az öreget is. A hely igen szűkös, a szétvetett lábak és a szeretet nagy helyet igényelnek. A nő tovább olvas. A mama nézi pár másodpercig a hölgyet, hátha összébb vonná a lábait. Semmi. Finom kis mosoly kíséretében picit megböki a szanaszét heverő lábak egyikét. Szakad a fonal, oda a varázslat. A nő dühösen ciccen, összecsapja a könyvet majd a lábait. A szeretet jegyében.  A mama megköszöni. A papa is lehuppan boldogan. Egymásra mosolyognak cinkosan. Megfogják egymás kezét. Ráncos ragaszkodás, eres szeretet. Örökké. Technika nélkül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2013. január 01. 19:09
Ez egy szívmelengetően életszagú írás, az embert mosolyra készteti. :)))
Kratulos
2013. január 01. 15:15
Ejnye, hát ez a náci Barikád nem csak rettenetes cikkeket tud megjelentetni? Hallatlan :)) Na most tessék emellé a cikk mellé tenni Szarvas Koppány Bendegúz minapi cikkét a golfpájaról meg a marshallról. Szerencsétlen kis köcsög.
narancs albi
2013. január 01. 13:16
nekem tetszett :)
Viktus
2013. január 01. 12:18
Ez sem józanodott még ki. :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!