Nem törlünk kommentet

2013. január 11. 19:06

Nem törlünk kommentet, bármit is gondolunk róla. Erősen hiszünk abban, hogy magát minősíti minden hozzászóló.

2013. január 11. 19:06
Mérték Médiaelemző Műhely
Facebook

„Az elmúlt időszakban a Mérték bejegyzéseihez több antiszemita, rasszista, gyűlölködő kommentet kaptunk. Egy kommentben már reagáltunk erre a jelenségre, de akkor most így is: Nem törlünk kommentet, bármit is gondolunk róla. Erősen hiszünk abban, hogy magát minősíti minden hozzászóló, és a többiek dolga, hogy tiltakozzanak ellene.

És íme: aki zsidózik, cigányozik, vagy bármilyen csoportot okol a saját bajaiért, az gyáva és ostoba. Nem elég bátor, hogy szembenézzen a helyzetével, és nem elég okos, hogy megoldást találjon rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárjós
2013. január 15. 06:06
„Nem törlünk kommentet, bármit is gondolunk róla.” Ezt jó döntésnek tartom! Még akkor is, ha mostanában a természetes, spontán egyszerűséggel megírt kommentek mellett, a trágárság és az idegbajos kitárulkozás is jelen van. Sajnos, a nyilvánosság előtti szellemi bírálat felelőssége, és az egymás iránti tisztelet elkopik, a műveltséggel együtt.
freehckr
2013. január 15. 06:06
„több antiszemita, rasszista, gyűlölködő kommentet kaptunk” Na kitalálom: valaki megint megírta nektek az igazat és a valót, ti meg a budai vagy pesti belvárosi lakásaitokban, azaz elefántcsonttornyaitokban hüledeztek, hogy de hiszen ilyen állat, mint zsiráf, nincs is... :)
bagira
2013. január 15. 06:06
Kedves elvtársak vonulás át másik WEB lapra , azt is lerohanni mint a mandínert.
impertinent
2013. január 15. 06:06
Nem is értem. Itt semmiféle antiszemitizmus nincs, pusztán judeobolsi hiszti. :))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!