A polgármester pofája

2013. január 17. 15:57

Mindig akadnak olyanok, akik úgy érzik, két forint is sok azért, amit itt a legtöbben „politika” címszó alatt művelnek.

2013. január 17. 15:57
Dési János
Dési János
Népszava

Ám a politikusok sokszor olyan helyzetben vannak, hogy maguk dönthetnek a javadalmazásukról. (Vagy olyan szerencsések, mint egy Zsiga Marcell nevű fiatalember, aki nemcsak jól keres, hanem ha kiköltözik a városszélre, oda rögtön aszfaltút is épül.)

Polgármesterek, akik milliós jutalmakat kapnak? Miközben az önkormányzatiság nagyjából megszűnt Magyarországon és ezt tétlenül nézték? (Vagy ezért kapták?) Sorra mennek tönkre a kulturális intézmények, nincs pénz a kórházakban és az iskolákban? 

Igen, lehet azt mondani, hogy a magángazdaságban is nagy pénzek zúgnak el bizonyos helyeken. Akkor azonban tessék szíves lenni átfáradni oda. Már ha kelleni tetszenek ott. 

Itt meg némi mértékletességet tanúsítani és a szükségesnél nem pofátlanabbnak lenni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefanovszky
2013. január 18. 09:14
Ezt a Désit szerintem jó magaról le kellene szarni, nem pálya . Fölösleges idecitálni, figyelmet szentelni neki hiszen ő egy igazi senkiházi. Megfizetik a gennyes dolgaiért, nem ember ez már , egy lény csupán.
narmer
2013. január 18. 08:07
Láta Dési ezt az utat? Ez magánút, állami pénzen, és csak Zsiga jár rajta, vagy mások is? Ha igen ,akkor ez most így hogy?
Next adósság
2013. január 17. 23:28
Dési megértelek, ilyen ritka szép foggakkal istencsapása nézni más csúnya pofáját. Hümm!
Fakutya tizedes
2013. január 17. 23:05
Ennek olyan pofája van, mint a lónak az arca.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!