Megvan Matolcsy utódja?

2012. augusztus 31. 17:58

Legyen az új nemzetgazdasági miniszterünk Paolo Sousa. Tudom, lélekben Orbán sem tartaná ezt rossz ötletnek.

2012. augusztus 31. 17:58
jaszkari
Stop.hu

Orbán szerint a Vidi sikerének egyik titka, hogy az eddigi hat meccsen mindig tudták a fiúk, hogy mit akarnak csinálni. Nos, kedves miniszterelnök úr: ha mástól nem is, de legalább a saját focistáitól tanuljon már...

Vagy legalább az edzőtől. Attól a Sousától, akit nem győzött dicsérni: »megmutatta, hogy hogyan lehet magyar viszonyok közepette tervszerűen eredményeket elérni«. No kérem, akkor az a tiszteletteljes javaslatom, hogy Orbán Viktor azonnal cserélje le Matolcsy Györgyöt, aki az előbbinek éppen az ellenkezőjét bizonyította be. Legyen az új nemzetgazdasági miniszterünk Paolo Sousa. Tudom, lélekben Orbán sem tartaná ezt rossz ötletnek, a baj csak az, hogy ott motoszkálhat a fejében a kérdés: melyik a fontosabb, az ország, vagy a Videoton.

S aki úgy véli, hogy ez azért túlzás, annak ideiktatom a miniszterelnök még egy mondatát a vidi.hu interjújából. »Most ünnepelünk, de az én fejemben a holnap reggeli feladatok járnak már leginkább. Most arra gondolok, hogy a Puskás Ferenc akadémián folyó munkát kell erősítenünk.« Bevallom, én jobban örülnék, ha inkább azzal foglalkozna, hogy miért 450 forint a benzin, hogy lehet kifizetni a sok százezres tandíjakat, miért küldenek el 500 embert a nyírségi egészségügyi holdingból, és egyáltalán: miből fogjuk kifizetni a téli tüzelőt.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolinho723
2012. szeptember 01. 08:24
Tök mindegy ki csak ne Heidi!
fradi44
2012. augusztus 31. 21:13
Legyen !!!
tarackos
2012. augusztus 31. 18:48
Hát lehet jobban járnánk ha az ország egy focistadion lenne. Úgy tűnik az elsőtitkár elvtársat az jobban érdekli mint a nép...
cutcopy
2012. augusztus 31. 18:40
Ez a jaszkari meg a sasjózsi utódja lehet..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!