A halott lány és a gyűlölet országa

2012. július 18. 19:08

Aki a közösségi oldalak bejegyzéseit követi, jól láthatja, hogy gyűlnek a hadseregek, és az Isten ne adja, hogy összecsapjanak.

2012. július 18. 19:08
L. Dézsi Zoltán
Stop.hu

„Nézegetem Bándy Kata fotóját. Bámulom, és közben csak arra tudok gondolni, hogy ezek a szép szemek sosem mosolyognak már senkire. Szegény lány. Több lett annál, mint ami valaha is akart lenni. »Ügy« lett.


Valaki, akinek a halálát minden csoport másként magyarázza. S ha van valami, ami borzasztóbb a halálánál, akkor ez az.

Pár napja egy minősíthetetlen honlapon, minősíthetetlen valakik (kerülném az ember megnevezést) azt boncolgatták, hogy (kénytelen vagyok leírni) végre egy zsidóval kevesebb van Magyarországon.

Azután jött a másik csoport, amelyik aktív cigányozásba fogott. Azóta is kapja a fenyegetéseket a gyilkos, hogy megtalálják és kinyírják. Persze faji alapon, merthogy irtja a magyart. 

De megjelent egy harmadik vonal is, amelyik azt kezdte emlegetni, hogy hány roma ült már ártatlanul a börtönben. 

A negyedik csoport meg (remélem a csendes többség) csak néz, és nem tudja mire vélni ezt az ügyet. Azt látja, hogy egy perverz állat megölt egy lányt. Azt is olvassa, hogy a gyanúsított beismerte szörnyű tettét. Mindezek alapján bízik abban, hogy megkapja, ami jár neki: évtizedeket a rács mögött.

Csakhogy ma Magyarország nem a negyedik csoportról szól. (...)

Azt mondta nekem még 2008-ban Miskolc akkori rendőrkapitánya, hogy ha nem teszünk valamit, akkor Magyarországon tíz éven belül kitör a harc a romák és a nem romák között. Ez nem etnikai villongás lesz - fogalmazott -, hanem etnikai háború. Aki a közösségi oldalak bejegyzéseit követi, jól láthatja, hogy gyűlnek a hadseregek, és az Isten ne adja, hogy összecsapjanak.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2012. július 19. 09:46
"A negyedik csoport ... Azt látja, hogy egy perverz állat megölt egy lányt. Nem egyedül tette, nem egy perverz állat volt!! Ez magából a mai NOL-ból(!) van: "Visszatérve a bűnügyhöz, újból csak azt írhatjuk, hogy a rendőrség továbbra sem beszél a nyomozásról. A legtöbb hivatalosnak tekinthető információt Solymos Sára, a gyanúsított védője osztotta meg eddig a sajtóval. Tőle tudjuk, hogy P. László ragaszkodik ahhoz: egyedül követte el a bűncselekményt. Ugyanakkor a férfi vallomásai ellentmondásosak, és nem életszerűek. Ajánlott cikkek szövegkép Bandázós volt Bándy Kata "magányos" gyilkosa Először azt vallotta, hogy a néptelen utcán megszólította Bándy Katát, sétált vele, és amikor megpróbált vele közösülni, de a lány ellenkezett, megfojtotta. Később azt mondta, Bándy – félve az erőszaktól – azonnal menekült előle, s mikor utolérte, végzett vele. Utóbbi sem hiteles, mert érthetetlen, hogy a lány miért nem kiáltott segítségért (a nyitott ablakokon át sokan meghallhatták volna), és miért menekült támadója elől 4-500 métert, az utcáról egy bokros, kieső helyre tartva. Mellesleg P. László szavai nem adnak magyarázatot az áldozat sérüléseire és meztelenségére sem (a férfi nem tud arról számot adni, hová tette a lány ruháját). Rendőrségi forrásaink szerint a nyomozók biztosak abban, hogy P. Lászlónak társai lehettek. Valószínűnek tartják, hogy P. bandája egy autóba kényszerítette Bándy Katát, a kocsiban erőszakoskodtak vele, s eközben véletlenül vagy akarattal megölték. Ezt követően autóval vitték a lány meztelen holttestét arra a helyre, ahol utóbb megtalálták. Ezért a nyomozók keresik P. László társait. Őket nemcsak betyárbecsületből védheti P. László, hanem önös érdekből is: ha bebizonyosodik, hogy társakkal tört a védtelen lányra, akkor az súlyosbítja a rá kiróható büntetést, s csaknem biztos, hogy életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat. Egyébként a gyanúsított anyja és ismerősei is úgy vélik, P. Lászlónak társai lehettek, mert a férfi minden eddigi bűncselekményét bandában követte el. Az ismerősök feltevése az, hogy a rendszeresen lopásból élő férfi miután a börtönbüntetés elől május végén Kelebiából Pécsre menekült, újra lopásokra adta a fejét. A gyilkosság éjszakáján is akcióban lehetett P. és csapata, amikor a védtelen pszichológus feltűnt, a banda megpróbált a „maga módján ismerkedni”. Bándy Katát hétfőn, Szekszárdon kísérik utolsó útjára. A belügyminiszter a pszichológust a közszolgálat halottjának nyilvánította. A család a sajtó jelenléte nélkül, a rokonok és barátok körében akar elbúcsúzni tragikus sorsú szerettétől." Szóval, szerzőkém?
br-o
2012. július 19. 09:01
Emlékeim szerint L. Dézsi kárpátaljai. Testközelből kell tudnia, mit csinál ma ott a csendes többség.
pityesz74
2012. július 19. 01:11
Akit sarokba szorítanak, az nem egy ártatlan fiatalra veti rá magát, ráadásul többed magával általában, hanem arra aki sarokba szorította! Az a legnagyobb baj hogy ezek már úgy nevelkedtek hogy nekik minden megengedett, mert elég ha elsírja magát hogy kissebség és még tőle kérnek bocsánatot. A pityókásan bicikliző bácsikát megállítsák, vegzálják a rendőrök is, de ha látnak egy romacsoportot összeverődve, oda se mernek menni hozzájuk mert mindjárt az lenne hogy rasszisták a rendőrök, és nem győzne szerencsétlen magyarázkodni a felettesének. Ez a legnagyobb baj. Pedig tényleg kellene valamit lépnie a kormánynak is, és addig amíg el nem szabadul a pokol, mert onnantól a ténylegesen ártatlanok is szopni fognak. A Magyargárda megszületése, a szélsőjobb megerősödése is a kormányzati politika töketlenségét mutatja, még most is, mert a külföldi jogvédők érdekeit szolgálja az állam az állampolgárokkal szemben! Ez a társadalom egészséges önszerveződése, a saját érdekében nem pedig nácizmus.
Hajdú Sógor
2012. július 18. 23:56
"Azt mondta nekem még 2008-ban Miskolc akkori rendőrkapitánya, hogy ha nem teszünk valamit, akkor Magyarországon tíz éven belül kitör a harc a romák és a nem romák között." Na és mi az a "valami", kedves szerző, amit tennünk kéne? És kinek kéne tennie, nekünk fehéreknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!