Orbán Waterlooja

2012. július 04. 20:43

A demokratikus ellenzék fő csoportjainak erejét még leköti az egymás elleni pozícióharc.

2012. július 04. 20:43
Dési János
Dési János
Népszava

„Az Orbán-rezsim bukni fog. Nem tudom, mikor. Ugyan a demokratikus ellenzék fő csoportjainak erejét még leköti az egymás elleni pozícióharc. De itt lenne az ideje a részletesebb tervek kidolgozásának.(...)

Vége a pávatánc idejének. Nehéz lesz, de Közös értékeket - nem csak átejteni való fejőstehénnek kell nézni Európát, amelyiktől lenyúlunk némi pénzt és azt a saját barátainknak adjuk. Közös értékeket - nem feltétlenül készpénzben. Keressük csak meg Brüsszelt az atlaszunkon, (Waterloo mellett -)aztán nézzünk át az óceán túlfelére. Igen, az Egyesült Államok. Fővárosa Washington D. C - és nem Moszkva. Mondogassuk ezt sokat. Annál is inkább, mert tényleg így van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2012. július 05. 22:21
Ide figyelj, "hemüveg"! Attól még, hogy minden héten leírod a lapodban, hogy "Orbánnak annyi", nos attól még az nem biztos ám, hogy igaz is! (Persze ha ez nálad csak a pszichoterápiás kezelés része, akkor az észrevételemet tekintsd tárgytalannak... :)
sky.net
2012. július 05. 09:57
így van felfejlődnek a mocsók és a rocsók , csak a nádas ki ne száradjon közben , mert akkor elmarad a partraszállás (a víz hiánya miatt)
GáborGábor
2012. július 05. 09:26
Dési is csak egy "indokzsiráf"... Ha ezek az ATV-s népszavás, népszabós fasisztoid álliberálisok eltűnnének a közéletből a tizedére esne az antiszemitizmus... de ezek a férgek a többségben lévő tisztességes zsidó emberek életét teszik tönkre, mert közutálat tárgyává teszik őket, ráadásul állandó rettegésben tartják őket a saját egzisztenciájuk biztosítása érdekében... Mert mi a tökömből élne meg egy ilyen testnevelésből felmentett, agylágyult féreg??? Minden nap ír egy Orbán megbukott cikket, - a cikkek minősége alapján gondolom kb. 5 perc alatt - és többet keres mint a magyar átlagjövedelem...
goldman
2012. július 05. 09:10
Az ilyen beteges rögeszmét jobb helyeken gyógyítani szokták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!