Kultúrterror-elhárítás

2012. július 27. 07:22

Kitől kér majd először bocsánatot Ókovács?

2012. július 27. 07:22
Andrassew Iván
Népszava

„Ókovács Szilveszter kitiltotta az Operából az operaház örökös tagját, Tokody Ilonát. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művésszel 10-15 perces beszélgetős műsort szeretett volna felvenni az egykori fideszes miniszter, Rockenbauer Zoltán (aki jelenleg a köztévé főszerkesztője) stábja, de a kormánybiztos megtiltotta, hogy Tokodyval a házban forgassanak. Ókovács azzal indokolta a döntést, hogy a világhírű művésznőhöz kapcsolódó sajtómegjelenések valótlanságot is tartalmaztak, s ez hátrányosan befolyásolta az operaház megítélését.

Elképesztő lenne a hír, ha az utóbbi két évben nem lett volna általános gyakorlat, hogy a volt vezetőket, munkatársakat, bárkit, aki már nem kell, gyakorlatilag terrorelhárító eszközökkel távolítanak el, amikor kirúgják őket. Csak az szokatlan, hogy egy világhírű művésszel is meg lehet ezt tenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nisz
2012. július 27. 14:07
Megbízható hírek szerint Ókovács is hirdetni készül a Népszavában, hacsak főszerkesztő elvtárs nem hajol el a pénz elől.
KannibálTatárÚr
2012. július 27. 09:00
Ókovács valóban egy tehetségtelen vezető. Azt a nőt úgy kellett volna kirúgnia a levél felolvasása után, hogy többször az Operának a tájára se menjen! Ha egy nő annyira buta, hogy feletteseit igyekszik lejáratni, a következményekért viselje a felelősséget tekintet nélkíl arra, hogy hogyan turbékol!
kjkj945
2012. július 27. 08:41
andres kultúra, azt hiszi, ő a kult úra!
Wilbur Nárcisz-11 Swain
2012. július 27. 08:28
Különben is, az Operaházban már olyan numerus claususok is történnek, hogy előadást tartanak egyetlen zsidó szereplő nélkül! Ajvé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!