Zsidózás zsigerből

2012. május 09. 22:59

A Nemzeti Együttműködés Rendszerében nemcsak oligarchák, de antiszemiták sincsenek.

2012. május 09. 22:59
Papp László Tamás
Hírszerző

„A Székhelyi-ügy nyilván minden jóhiszemű polgárnak bizonyította: a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nemcsak oligarchák, de antiszemiták sincsenek. Különben is: az, hogy ki antiszemita, rendkívül összetett szakmai kérdés, amit jobb, ha az illetékesekre bízunk. (Azt persze, hogy ki az illetékes nehéz megállapítani, a baloldali sajtó semmiképpen nem tekinthető annak, lévén képtelen szöveget olvasni. Az egri ügyről szóló híradások szinte kivétel nélkül azt az embert kiáltották ki zsidózónak, aki egyedüliként akarta védelmébe venni Székhelyit.)  Van azonban néhány tény, ami megzavarhatja az ideológiailag nem elég fejlett dolgozókat. Például, hogy összesen több mint százmilliós közpénzes támogatást kapott a Heti Válasz és a Magyar Demokrata.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. március 10. 17:17
http://mno.hu/migr/szekhelyi-jozsef-orban-viktor-tokaj-himvesszeje-598603 Székhelyi József: Orbán Viktor Tokaj hímvesszeje MNO, 2005. március 21., hétfő 13:28, frissítve: hétfő 13:28 A holdudvar mohikánjai nevében Székhelyi József színművész, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója szólalt fel, Orbán Viktort például Tokaj hímvesszejének nevezve, aki szétcsepegteti nektárját az országban. (Népszabadság, az SZDSZ szegedi küldöttgyűléséről, 2005. március 21.)
OberEnnsinnen
2017. március 10. 16:48
"„A Székhelyi-ügy nyilván minden jóhiszemű polgárnak bizonyította: a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nemcsak oligarchák, de antiszemiták sincsenek. Különben is: az, hogy ki antiszemita," Érdekel ez valakit? Megfigyelik, valakik, - le.arva, hogy szemiták vagy antiszemiták - megfigyelik, lehallgatják az állampolgárokat, a világ minden civilizált részén. Háborúkat, népvándorlást szerveznek - le.arva, hogy szemiták vagy antiszemiták - tájidegen embertömeggel árasztják el Európát, 10 millió négyzetkilométeres területen. Média-hatalomtulajdonlásuk révén az euro-atlanti világban a jót eltapossák, a lezüllést dicsőítik, - le.arva, hogy szemiták vagy antiszemiták. Le.arva, hogy szemiták vagy antiszemiták, Magyarországon viselkedési tűréshatárt messze átlépő különbségű gyerektömegeket összezárnak, lesilányítva a munkát, dicsőítve az lezüllesztőknek "kijáró" állami "ingyen"pénzadományozást...
Krupp Skya
2012. május 10. 12:51
A zsigeri adósságcsinálásotokról mikorfogsz írni? 22.000 milliárd adósságot csak zsigerből lehet csinálni mert ésszel nem, pláne, hogy nem volt hozzá ennyi eszetek.
gereb6
2012. május 10. 11:33
El kell ismerni Egerben zsigeri!!! zsidózás történt. Csúnya dolog. Sajnos személyesen nem ismerem azt az elkövetőt és a nevetőset. Mégis vizsgáljuk meg a dolog másik oldalát. Ugyanis a gúnyolódás is szóba jöhet. Mit is mondott Székhelyi? A Himnusz szövegébe építette politikai ellenfele "gúnyolását". Zsigerből!!! (Mi lett volna, ha bármely SZDSZ vezetőre valaki azt a kijelentést teszi: "Még Sionra tekint a szemÉT.") Természetesen a bíróság visszadobja a feljelentést, mer a gúny nem .....? Lásd még micisapka, Hanákné, Landeszmann-ügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!