Sok panasznak sok az alja

2012. május 25. 18:19

Az öncélú kötözködés, és a hangos panaszáradat felesleges és ártalmas.

2012. május 25. 18:19
Pageréty Irma
Index

Természetesen a hibákra rá kell mutatni, az értelmes, építő jellegű kritikának helye van. De az öncélú kötözködés, és a hangos panaszáradat felesleges és ártalmas. 

Az elmúlt két év eredményei vitathatatlanul könnyebbé tették a családok, a bérből és fizetésből élők életét. Új gyár kezdte meg a termelést Kecskeméten, bővül a járműipar Győrben. A kormány társadalmi tulajdonba vette a nyugdíjpénztárakat, és ezzel hosszú távra biztosította az idősek ellátását. Az egészségügyben dolgozók alig néhány hét múlva jutnak hozzá magasabb fizetéseikhez. Az oktatási intézmények közvetlen állami felügyelete ellenőrzöttebb működést biztosít ezen a fontos területen is. Az olajipar, a közművagyon vagy éppen a Rába államosítása szintén erősíti azt a biztonságot, amit az elmúlt nyolc év hibái oly erősen veszélyeztettek. A kormány gátat szabott az utcai fasiszta bandák garázdálkodásának. A nagytőkések adóprésével az igazságosabb teherviselés elve érvényesül. Nem szabad letérnünk a megkezdett útról. 

A panaszkodók, az örök fanyalgók ezekkel az eredményekkel mennek szembe.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Királyvizet Károlyira
2012. május 26. 10:12
"Az egészségügyben dolgozók alig néhány hét múlva jutnak hozzá magasabb fizetéseikhez." az a néhány hét az AUGUSZTUS (júniust még márciusban ígértek)
luga
2012. május 25. 18:51
Lehet, hogy el kellene olvasni az eredeti cikket, mert amit itt idéznek, egész normálisnak tűnik, főként az Indextől.
lavor
2012. május 25. 18:40
"Az öncélú kötözködés, és a hangos panaszáradat felesleges és ártalmas. " Mondja ezt az index:D
Antigoné
2012. május 25. 18:38
Hú, de szellemes! A "híres,nevezetes Irrrrrrma néni" ( A kétbalkezes varázsló c. mesejáték kedves boszorkánya)) most megmondta a tutit. Grága csillagom! Középiskola második osztályában harmatos közepest adnék egy ilyen ironikusnak szánt dolgozatra. Kérem, olvasson még sokat, később próbálkozzon az írással!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!