Tartson ki, Elnök Úr!

2012. április 02. 10:23

Schmitt Pál most irtózatosan érzi magát, de szerencséjére, nem annyira intelligens, hogy felfogja teljes mélységében helyzetét, ezért piruettezik a horgon, nyilatkozik, magyarázkodik.

2012. április 02. 10:23
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Schmitt Pál az élő bizonyítéka Orbán alkalmatlanságának, ahányszor megszólal, ahányszor kezet fog valakivel, de akárcsak néz bele bután a bonyolult és mozgalmas világba, annyiszor jut eszünkbe, hogy jé, ezt a bohócot a miniszterelnök (természetesen pártelnökként, bizony, ehhez a kormánynak semmi köze!) rakta a köztársaság élére, és mondanom sem kell, hogy azért, mert őt találta a legalkalmasabbnak az összmagyarság leképezésére, képviseletére, szimbolizálására és seregeinek vezetésére.

Ennyit arról, hogy Orbán Viktor milyen jó politikus.

Schmitt távozásának egyetlen – igaz, vaskos – hozadéka lett volna, az életfogytig tartó javadalmazás, mert magyar ember szereti a Fideszt, szereti a hazáját, odavan a Nemzeti Együttműködési Rendszerért, de ha azt hallja, hogy valaki, aki lopott, egész életében milliós fizetést kap munka nélkül, akkor elborul az arca, kivörösödik és ordítani kezd. Mellesleg: jogosan, de ezt nem tudja.

Ha viszont marad, akkor a kormányzás egy Monty Python jelenetté változik, minden megmozdulásuk komikus lesz, bármit mondanak, amögött ott tornyosul a köztársasági elnök tragikomikus alakja, mint valami háztömbnyi Snoopy-lufi, mert ő lesz az Ember, Aki Lopott és Megúszta a Fidesz miatt.

Schmitt Pál most irtózatosan érzi magát, de szerencséjére, nem annyira intelligens, hogy felfogja teljes mélységében helyzetét, ezért piruettezik a horgon, nyilatkozik, magyarázkodik, és a mi szerencsénkre létezik olyan erkölcstelen média, ami alákérdez, ha netán nagyon elbizonytalanodna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. április 02. 15:39
Milyen lesz Para gatyája, ha rájön hogy ebben is tévedett? Tota W Árpád sávos!:))))
Szonja
2012. április 02. 15:38
Kedves Mandíner! Légyszíves az amerikai népszarából származó szellemi szennyet ne posztoljátok ide! Köszönöm.
kacsa
2012. április 02. 14:22
A miskolci punk megunva a kannásbor savanykás izét és a csatornaszagot, rácuppant a ballib média tápláló tőgyeire. Együtt szopizik Bartussal és a többi elfuserált barommal.
gabuci
2012. április 02. 13:21
Orbán azt a bravúrt fogja véghezvinni, hogy ellenzék nélkül csak a saját erejéből bukik meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!