Hibát elismerni szexi!

2012. március 11. 13:50

Nem számítottunk rá, hogy sokan kizárólag egy versenyt és mások legyőzésének lehetőségét látják majd.

2012. március 11. 13:50
Milla
Nemtetszikarendszer

„Van egy szó, amit politikustól szinte soha nem hallhattok: hibáztam. Mondom szinte, hiszen volt olyan miniszterelnök, aki beismerte, hogy elkúrta. De csak zárt körben. Aztán, amikor kiderült, magyarázkodott, hogy hát nem is úgy értette. A mai miniszterelnöktől még annyi sem telik, hogy a sajátjainak bevallja. Mi nem vagyunk politikusok, és nem akarunk magyarázkodni sem, ezért itt és most kijelentjük: hibáztunk és sajnáljuk.


Szerveztünk egy kampányt, aminek az volt a célja, hogy új arcokat és új témákat dobjon a politikai közbeszéd poshadt állóvizébe. Ezt a célt részben sikerült is teljesíteni, hiszen az AKE kampány során számos tehetséges arc és számos égető fontosságú téma került a figyelem középpontjába. (...)

Voltak azonban dolgok, amiket nem gondoltunk át eléggé. Nem számítottunk rá, hogy sokan kizárólag egy versenyt és mások legyőzésének lehetőségét látják majd a játékban, anélkül, hogy a tartalmi üzenet eljutott volna hozzájuk arról, hogy az egész lényege az együtt gondolkodás az ország jövőjéről.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hatodik Béla
2012. március 12. 08:11
Annyira gyerekes ez, hogy az ultima ratio az, hogy valami "szexi". Hibát elismerni fájdalmas dolog, megvallani a papnak pedig nem egészen kényelmes.
hátakkor
2012. március 12. 05:07
Tévedés. Fodor Gábor is azon rágödik mi lehetett, h most tanácsadásból (!) kéne megélnie és kezd apró hibácskákat felfedezni. Nem úgy unblock az SZDSZ volt maga a főbűn. Nem. Arra most is szűkség lenne. Apróbb hibácskák véletlen láncolata. Ezeknek az arcoknak komoly gondjaik vannak a valóságérzékükkel. Így könnyű politizálni.
csenge
2012. március 11. 22:38
Mi az ördög az az AKE kampány? Valami új mosópor bevezető reklámhadjárata?
antioxi
2012. március 11. 19:30
Millácskáék, ti is elkúrtátok! Ez nem kispályás foci, itt hatalomról és sok lóvéról van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!