Lopakodó kommunizmus - Éljen-e november 16-a?

2011. november 16. 10:01

A lopakodók, a settenkedők, akik újra és újra előretolják Károlyit, a Károlyi-féléket, ők mindig „a” süllyedtek.

2011. november 16. 10:01
Per Spegulo
Monarchista

„S itt térjünk vissza Károlyihoz. Személye, műve valójában szóra sem érdemes; még epizódnak sem nevezhető a magyar történelem egésze szempontjából. Ami most érdekes, ők a zászlólobogtatók. Kik azok, akik akár 2011-ben is szellemi elődjüknek nevezik ki a deklasszált grófot? Károlyinál mindig csak ez az egy lényeges kérdés tehető fel: Kik jönnek utána?

Ezért érdekes a fent említett önmeghatározási válságban szenvedő szervezet markáns Károlyi-akciója. Hiszen Károlyinál mindig csak egy kérdés érdekesebb: Károlyi utódai. Mert Károlyi mögött mindig az ilyen-olyan kommunisták lopóztak. Ez az ideológia mindig ilyen volt. Lopakodó. Először rejtőzködik, beépül más pártokba, ennek vagy annak, esetleg (népi-, szocialista-, igazi-) demokratának állítja be magát, hogy később több mint 100 millió emberéletért legyen felelős. És a maga mögött hagyott erkölcsi, gazdasági káoszért; a romokért. Amit mindig a konzervatív irányításnak kell eltakarítania.

Ezért nem örülök Károlyi mai védelmezőinek. Mert akik védik, akik Károlyi mögött nyomulnak, éppen rájuk mondta Belgrádban 1918. november 7-én d'Espéray francia tábornok: »Hát maguk ilyen mélyre süllyedtek?« Mert a lopakodók, a settenkedők, akik újra és újra előretolják Károlyit, a Károlyi-féléket, ők mindig »a« süllyedtek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2011. november 16. 20:29
A neoliberális vélemény terroristáknak mindig kell egy front ahol harcolhatnak. Néhány front: Árpádsávos lászló- Turul madár, Károlyi szobor, József attila szobor áthelyezése, Dörner György és sorolhatnám a listát hosszan.
=nessuno=
2011. november 16. 19:44
Orbánt is az fogja minősíteni, hogy a Jobbik követi?
betyár
2011. november 16. 19:30
gratuláció a szerző derekas antibolsevizmusához.:))
elfelejtette
2011. november 16. 19:08
Jó az, ha a komcsik Károlyira kapaszkodnak fel. Együtt süllyednek bele a szarba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!