Mi van Balázs, Linduskának kell a lóvé?

2011. június 08. 13:17

Ritka az olyan egyöntetű gyűlölethullám, mint ami Dzsudzsák Balázs Dagesztánba igazolásának hírét fogadta az interneten.

2011. június 08. 13:17
Szily László
Szily László
Sport Géza

„Ritka az olyan egyöntetű gyűlölethullám, mint ami Dzsudzsák Balázs Dagesztánba igazolásának hírét fogadta az interneten. Minden rajongóból lett troll ugyanazt írja: Dzsudzsák pénzéhes és elrontotta a karrierjét. (...)

Hiába erősebb bajnokság az orosz a hollandnál, hiába indult meg évekkel ezelőtt a játékosáramlás oda-vissza a Premjer Liga és az európai bajnokságok között, a magyar online közvélemény reakciója a rideg elutasítás és a heves átkozódás között ingadozik. Árpád, a válogatott focista Facebook-os rajongói oldalának kommentelője szépen összefoglalja, amit a többiek az indulattól el-elakadó klaviatúrával üzennek: »Egy vicc vagy hallod, rakd zsebre a ruszkik sz*ros pénzét akkor... Így kell hülyét csinálni magadból, felcsillanó reményből zuhanó üstökös... Ez a magyar labdarúgás, kapzsi barmok egy rakáson... Lazán lehetett volna belőled elismert játékos nemzetközi szinten is (szólok, hogy még több pénzt kereshettél volna mr. mohóság), most írtad alá a szerződésed a süllyesztőbe!« (...)

A focirajongók hajlamosak egyszerű világmagyarázatokat keresni, nem kis részük például a pirított tökmaggal helyezi egy polcra a nőket, talán ezért vélekednek olyan sokan úgy, hogy nem feltétlenül Dzsudzsák pénzéhes, hanem  Zimány Linda, a barátnője az. Sokakat izgat a kérdés, hogy mit fog csinálni Linda Mahacskalában, ők ugyanis nem olvasták, hogy a csapat tagjai Moszkvában laknak és csak a hazai meccsekre utaznak a Kaukázus-béli Mahacskalába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. június 09. 09:08
foci az micsoda?
Autofocus
2011. június 08. 23:58
Macskahalál faszára! :-)
rogananti
2011. június 08. 23:20
rip
huttinger
2011. június 08. 21:49
Dzsudzsák korengedményes nyugdíjazta magát......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!