Mahacskalajaj

2011. június 20. 10:17

Dagesztán és a pénz még csak-csak összeáll a magyar szurkoló fejében, de a futball sehogy sem passzítható hozzá.

2011. június 20. 10:17
Borókai Gábor
Heti Válasz

„Debrecen egykori üdvöskéje, megcsalva bennünket, tálentumát magánvagyonra váltotta. Hogy klubja, az Eindhoven négymilliárd forintot(!) kasszírozzon utána, ő pedig négy éven át napi hárommilliót keressen.

Rettenetes. Micsoda nyereség ott, és micsoda veszteség itt!

Zúdult is a harag szegény Dzsudzsákra, mint hűtlen kedvesre. Pedig a szurkolói nyilak ezúttal rossz célpontot választottak. S nem csak azért, mert a Hajdúságból világ körüli útra induló ifjú legény tehetségét eddig példamutatóan kamatoztatta. (Különben hogyan is fizettek volna utána annyi pénzt, amennyit az egész magyar labdarúgás nem költ magára egy év alatt!) S nem csak azért, mert illene végre megszabadítani futballistáinkat követelőző nyavalygásunk terhétől, s meghálálni nekik, ha olykor képesek többet nyújtani, mint amit mi tanárként, pincérként, mérnökként, újságíróként, rendőrként, buszvezetőként vagy zöldségesként nyújtani tudunk. De azért is, mert a lesajnált dagesztáni Anzsi Mahacskala a világ élvonalához tartozó orosz futball bajnoki címének egyik várományosa.

Mahacskala ide, Mahacskala oda, Dzsudzsák jó pályán van. Jobban tennénk, ha a magunk helyén a nyomába szegődnénk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2011. június 20. 17:55
Ki az a Dzsudzsák?
alma1234
2011. június 20. 15:14
A focihoz nem értek. De ha egy 24 éves embernek napi 3 milliót ajánlanak fizetés képpen. És ráadásul ezt még négy évre előre szerződésben is rögzítik akkor mi a kérdés? Bolond lenne nem elfogadni. Ez több mint 4 milliárd ft a végén. Egy életre elég.
Szárnyathy Géza
2011. június 20. 12:08
"Mahacskala ide, Mahacskala oda, Dzsudzsák jó pályán van. Jobban tennénk, ha a magunk helyén a nyomába szegődnénk!” Te például kezdhetnéd azzal, hogy elszerződsz a Taktaharkányi Hírharsonához főszerkesztőnek! Én meg írok kibaszott jó cikkeket arról, hogy a taktaharkányi újságírás a világ élvonalába tartozik.
Elmúlt Illúzió
2011. június 20. 11:27
Majd, mikor meccs után lekaszabolják a fejét vagy a magánrepülőt lelövik egy vállról indítható rakétával, Gábor akkor is ezt mondod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!