Frizbi a pofába: Amit még Schmitt Pál sem mert bevállalni

2011. február 28. 12:46

Tisztelettel: hová lehetne hányni?

2011. február 28. 12:46

„Képzeljünk el egy olyan műsort, mondjuk, a Frizbit, amelynek első részében Kovács Lázár kvázi zabigyerekének édesanyja immár újsütetű újságíró-riporterként azonosítva magát beszél életének aktuális kérdéseiről, vagyis a semmiről, majd bemutatja új barátját, speciel Kiszel Tünde fodrászát, hogy aztán a szerelmespár immár duettben nyomjon még jó néhány percet a..., a..., a..., miről is.

Nyitásként ez is durva - lásd még: alighanem átgondolatlan volt a Lipót bezárása -, de nagyjából semmi ahhoz képest, hogy kisvártatva meg Gesztesi Károly úszik be a stúdióba azzal a brékingre ingerlő információval, miszerint most már tényleg nem jár azzal a fiatal színésznővel, akivel legutóbb tényleg járt. Noha jelentős különbség nincs a »Kovács Lázár nője«-parádé és az »Én vagyok a megjelenésbuzi Gesztesi Karcsi«-thriller között, minthogy például senki nem mond semmit, utóbbi legalább annyiban hű önmagához, hogy zongorázik is egy kicsit, mert - mint azt körülbelül már 27 interjúból megtudhattuk, de ezúttal nóvumként kapjuk - egy időben vendéglátózott is.

Tévénézőnek e két blokk alapján pontosan két oka lenne önnön hasba szúrására, de a java csak a harmadik etapban következik, amikor is Hajdú Péter műsorvezető-producer felkonferálja a hét legnagyobb horderejű eseményét, hogy tudniillik felesége, Sarka Kata eladott mobiltelefonján véletlenül rajta maradt néhány, az asszonyról készített (fél)meztelen kép, a lapok véletlenül észrevették ezt, a műsor vendége tehát Sarka Kata, aki pedig tőle és férjétől kérdez: Havas Henrik.

Tisztelettel: hová lehetne hányni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2011. február 28. 20:34
Sosem teszem, de véletlenül elbambultam, elkapcsoltam, és épp Shrek nyomta az észt.Gyűlöletes, ha vkik a másik szaros gatyájában turkálnak, és ez a frizbijózsi, aki ebből él a nyomorult, remélem egész életében csak erre fogja futni, legalább sose nézem meg.Nem vagyok hajlandó a nevüket sem megjegyezni. Elalvás előtt kapcsolgatod a tv-t, aztán jön a merénylet.Micsoda gennyesek!
Trükkök Százai...
2011. február 28. 19:20
Kb 25 éve nem nézek tévét. Ellenben van több száz filmem. Hmm...
Rücsök
2011. február 28. 18:36
"Tévénézőnek e két blokk alapján pontosan két oka lenne önnön hasba szúrására..." Ennél sokkal egyszerűbb és fájdalommentes megoldás, ha a kedves tévénéző átkapcsol egy másik csatornára. :))
tóth mária
2011. február 28. 16:33
Hányingerem van a Sarka-Hajdú párostól, de a cikkírótól is! Gagyi mind a kettő ! Hogy jönnek ide ilyen hülye cikkek??????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!