A magyar iskola „rendbetételéről”

2010. január 12. 19:27

Az oktatással kapcsolatos kérdések egy Fidesz-KDNP-győzelem esetén a híveknek biztosított cirkusz szerepét fogják betölteni

2010. január 12. 19:27
„Az pedig nemhogy nem nyugtat meg, hanem kifejezetten megrémít, hogy az előjelek szerint az oktatással kapcsolatos kérdések kampányprédává válnak, a kampány után, egy Fidesz-KDNP-győzelem esetén pedig a híveknek biztosított cirkusz szerepét fogják betölteni – a kenyeret nehezebb lesz szaporítani, mint a nemzetmegmentő szózatokat.

Félelmetessé az előjeleket leginkább mégis a szövetség elnökének köszöntő levele teszi: ebben az MTI szerint azt fejtegeti, hogy "Hatalmas munka előtt állunk, megfordítani a rossz folyamatokat, rendbe tenni a magyar iskola dolgát még nehezebb lesz, mint újraindítani a gazdaság motorját" – merthogy a Gyurcsány-Bajnai korszak iszonyatos pusztítást végzett az oktatás területén is, az ismereteket tehernek tekintve intézményesítették a félműveltséget, s a gyereknek kompetenciája már van, csak tudása nincs hozzá.”


Sándor Klára: A magyar iskola “rendbetételéről” (Galamus)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. január 13. 10:33
nyivákoljál csak rotyós mari ...és a végén azt is tanítani fogják, pl közösségi önvédelem a demokráciában címszó alatt , hogy rohaszt a liberális féreg ... példából se lesz hiány ... mert csak az van
kalandféreg
2010. január 13. 09:28
Jó helyen retteg Klára. Én is ezen a fronton várom a legmélyebb és legkomolyabb erőfeszitéseket a fityisztől. És alighanem valóban ez a legnehezebb az egész katyvaszban, hogy a lebutitott felnőtt társadalom gatyába rázását ne is emlitsem. Kemény meló lesz és nagyon remélem, hogy sikerrel járnak a narancsok. Ha kap a fityisz 8 évet és sikerült rendbetennie az oktatást, talán nem lesz többé esélye egy gyurcsány féle politikai erőnek labdába rúgnia.
informálódó
2010. január 13. 08:26
Ki ez a Sándor Klára?Tanított valaha is?Azok irányítják az oktatást, aki alig dolgoztak benne!Mi meg írhattuk át minden kormányváltásnál a helyi ped. programot.A minőségbiztosításról nem is beszélve!A gyerekekkel kellene több időt tölteni, nevelni, oktatni.
luccy
2010. január 13. 08:23
Azért én "büszke" (erősen idézőjelbe téve) vagyok arra, hogy szűkebb pátriám olyan nagy tudású liberálisokat szabadított az országra, mint Gusztos Petike, vagy éppen ez a Sándor Klárika. Túl nagy teljesítmény ez egy olyan kisvárostól, mint a miénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!