Szoboszlai Dominik biztos nem lép pályára a Luton elleni bajnokin

2024. február 21. 18:35

A magyar labdarúgóról edzője, Jürgen Klopp azt mondta, combizomsérüléséből való felépülése a vártnál több időt igényel.

2024. február 21. 18:35
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai reacts after missing to score during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Már biztos, hogy Szoboszlai Dominik nem játszik a szerda esti bajnoki mérkőzésen, amelyen a Liverpool a Luton Town együttesét látják vendégül. Mindezt a Mersey-parti egyesület menedzsere, Jürgen Klopp közölte a mérkőzést megelőző sajtótájéjkoztatón. A német szakember úgy fogalmazott, hogy Liverpool helyzete ˇ„nem a legjobb”, és tekintve, hogy nem csak a Szoboszlai Dominikot (aki a Fourforutwo szerint a Liverpool legfontosabb játékosa), hanem számos más alapemberét is kénytelen nélkülözni a Luton ellen, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez egy nagyon visszafogott értékelés volt.

Ezt is ajánljuk a témában

A Liverpool az egész idei szezonban komoly sérüléshullámmal küzd, és ez az év eleje óta csak fokozódott. Jelenleg öt alapember is sérült – Szoboszlai Dominik a combhajlítóizmával bajlódik, a kapus Alisson Becker szintén izmproblémákkal küzd, Curtis Jones szaladsérülést szenvedett, Trent Alexander-Arnoldnak és Diogo Jotának pedig a térdével vannak gondjai. A portugál támadó sérülése súlyosabb, valószínüleg több hónap szünetre kényszerül majd.

Szoboszlai Dominikkal és Trent Alexander-Arnolddal kapcsolatban Klopp azt mondta, mindkettejük felépülése több időt vesz igénybe a vártnál, ezért egyikük sem edz még a társakkal együtt. Bár korábban úgy tűnt, mára egyértelművé vált, hogy a két labdarúgó mégsem fog játszani a Luton ellen, sőt Szoboszlai várhatóan a Chelsea elleni kupadöntőn sem szerepel. A Liverpool a sérültek tömkelege ellenére 25 forduéót követően egy ponttal vezeti a Premier League-t Pep Guardiola Manchester City-je előtt. 

Nyitókép : Paul Ellis / AFP 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. február 21. 19:07
Galambos Lajos sem lép pályára a Luton elleni bajnokin.
Akitlosz
2024. február 21. 19:04 Szerkesztve
Szilvay Gergely biztosan nem lép pályára a Luton elleni bajnokin
antallmiki
2024. február 21. 18:44
Egy középszerű játékos hájpolása nem vezet semmi jóra, mert egyszer szembe jön a valóság! Szoboszlói Domingó egy ilyen középszerű játékos. Nem játszatják már egy ideje, mert vannak nála sokkal jobbak. Lassan fel kell eszmélni neki is, meg azoknak a szarháziaknak is, akik felesleges és túltolt hájpolásba kezdtek. Szoboszlói Domingó egy nagyon jó játékos, csak hát kevés oda ahová került. Talán ha leigazolná a fradi, akkor a csapatfehérítéssel bevonulhatna a sporttörténelembe, de ahogy látom mással nem igazán tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!