Hoppá: a legifjabb Dárdai is jelentkezhet Rossinál?

2024. március 25. 10:39

Dárdai Bence bátyja debütálására reagált az Instagramon.

2024. március 25. 10:39

Fotó: JÜRGEN FROMME / FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Ismert, Dárdai Palkó után Dárdai Márton is bemutatkozott a magyar válogatottban: a Hertha 22 éves védője a pénteki, Törökország ellen 1–0-ra megnyert mérkőzésen ölthette először magára a címeres mezt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az M4 Sport szúrta ki, hogy a legifjabb Dárdai egy igen beszédes emojival kommentálta az Instagramon bátyja debütálását:

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. március 28. 07:26
Most akkor döntsük már el, hogy akarunk-e összenyitott világfalut vagy nem. 20 éve vagyunk EU tagok, az első fecskék akkor mentek külföldre akármilyen okból. Soknak született ott gyereke, akik ott nőnek fel. Nekem elég természetes dolog, hogy ott sportolnak, akik pedig kiemelkedően jók, azok a korosztályos válogatottakhoz is csatlakoznak. Ha csak a számokat nézzük, akkor egy adott U válogatott kb 2 évnyi gyerekből merít, míg a felnőtt potenciálisan akár 20-ból is. Vagyis ott nagyobb a merítés, nehezebb bekerülni. Meg nyilván ott motoszkál egy picit a “haza” viszonyrendszere is, ami szintén nem könnyű, mert két magyar szülővel jellemzően magyarul beszélnek otthon, a vegyes szülőkkel pedig megint más a helyzet. A Dárdai családdal is hasonló a helyzet. Ott élnek, de komoly szálakkal kötődnek Magyarországhoz is. Dárdai Pál jó gyerekeket és kiváló focistákat nevelt, akik eddig rendre a meggypiros mezt választották. Ennek örülünk és Isten hozta őket, minden alkalommal, újra és újra.
numero1-2
2024. március 25. 13:49
Mindenkinek meg van az esélye aki magyarorszagot szeretné kepviselni es meg van a tehetsége hozzá illetve Rossi mester megfelelönek tart!!!!!minden negativ kommentet elitélek! Mert éppen ellenkezőleg tamogatni kell azokat akik magyarországért harcolnanak!MINDEGY HONNAN ÉRKEZIK!!!!!!!!ha mind harom Dárdai és Rossi is ugy gondolja hogy a csapat segitségére lehetnek akkor MUTASSUK MEG A NÉMETEKNEK MI AZ HOGY "Willkommenskultur"🤣🤣🤣🤣🤣🤣
benedek77
2024. március 25. 12:14
Évekig hallgattuk a dárdai családtól, hogy nekik kint van az életük, a barátaik, minden oda köti őket, német válogatottak akarnak lenni. Gondolom szarok voltak, és esélyük sincs a német nagy csapatba bekerülni, így jó lesz a magyar is.
Novicsok-5
2024. március 25. 11:19
"Magyar" létére miért visel német mezt? Ez a legundorítóbb emberfajta. "Magyar" létére idegen ország válogatottjában játszana, de mivel valószínűleg nem férne be a keretbe, jó lesz neki a magyar csapat. A protekciós apuka benyomja a válogatottba. Undorító.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!