Csak lazán! Így érkeztek meg Orbánék Telkibe, de hová tűnt Szoboszlai?

2024. március 18. 17:41

A magyar válogatott focistái rögtönzött divatbemutatót tartottak. A csapatkapitány egyelőre nem mutatkozott.

2024. március 18. 17:41
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: 

***

Jókedvű játékosok léptek be a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontjába, Telkibe hétfőn. A sorozatban a harmadik Európa-bajnoki szereplésére készülő válogatott tagjai fiatalos lendülettel és vagánysággal érkeztek, a prímet a mókamester, a másfél év után ismét kerettag Schäfer András vitte, aki még puszit is küldött a kamerába a rajongók felé. Elsőre talán fel sem tűnik, mennyi világmárkát sorakoztatnak fel a mieink a sportostól a dizájnerig. A kommentelők Szoboszlai Dominiket hiányolják, de nincs hír arról, hogy távol maradna. Vélhetően csak azért fut be később, mert tegnap délután még FA Kupa-meccset játszott

A magyar labdarúgó válogatott március 22-én Törökország, 26-án Koszovó ellen játszik felkészülési mérkőzést Budapesten, a Puskás Arénában.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. március 19. 14:14
szekszikitti 57, 58.... nagyon megy, meddig túri a mandi?
Felvidéki MAGYAR
2024. március 19. 10:41
Kedves Mandi! Dobjátok ki, tiltsátok már ki innen ezt a büdös kurvát, aki itt reklámozza magát! Nem igaz, hogy ezt nem lehet megoldani!
lefty67
2024. március 18. 19:39
Séfi teljesen kimaradt a selejtezőkből, óriási erősítés lesz!
letsgobrandon-2
2024. március 18. 19:14
jó nagy szarba lennénk , ha egy emberen múlna a válogatott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!