Az MLSZ bejelentette: távozik a posztjáról a szövetségi kapitány – hivatalos

2024. március 18. 11:03

Azonnal elkezdték az utódjának a keresését.

2024. március 18. 11:03

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

***

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy Margret Kratz befejezi munkáját a női válogatott élén, a német szakember szerződését közös megegyezéssel megszüntetik meg.

Mint írják, Margret Kratz 2021 áprilisa óta vezette a magyar női válogatott munkáját, irányítása alatt a nemzeti csapat az elmúlt három évben új szintre lépett,

a magasabban jegyzett riválisoktól elszenvedett vereségek mellett számos értékes győzelmet aratott, és közelebb került a nemzetközi elithez:

a Nemzetek Ligája B-diviziójában a második helyen végzett, de a rájátszásban két vereséget szenvedett az európai elithez tartozó Belgiumtól.

„Boldog és elégedett vagyok, hogy három évvel ezelőtt elvállaltam ezt a feladatot. Sok jó embert ismerhettem meg itt, és remélhetőleg sok tudást át tudtam adni, miközben én is sokat tanulhattam Magyarországtól és a szövetségtől. Nagyon szerettem a csapatban végzett munkámat, amelyet nagy örömmel és lelkesedéssel végeztem, ugyanakkor

a szakmai kihívások egyre nehezebbé váltak, a családomtól való távollét és az ezzel járó honvágy egyre erősebb lett, ami együttesen teherré vált számomra.

Azt gondolom, hogy pontosan itt az ideje a távozásnak, hiszen egy nagyszerű, stabil és mentálisan erős csapatot hagyok magam mögött” – fogalmazott Margret Kratz, aki a női válogatott első külföldi szakvezetője volt.

Utódjának a kiválasztása folyamatban van, hamarosan döntést hoz az MLSZ elnöksége.

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palq75-2
2024. március 18. 19:08
sexykitty adta ezt a címet?
Garullus
2024. március 18. 16:57
A nénikéteket ijesztgessétek az ilyen hülye címekkel! Ez már tényleg kezd Kiskegyed szintre tartani! Komolyan azt gondoljátok, hogy egy konzervatív portálnak ez a stílus jól áll?
pasqual.dorje
2024. március 18. 16:19
Van még lejjebb az ilyen címadásokkal? Csak hogy rákattintson az ember, és negatív érzésekkel megint nyugtázza, hogy átverték? Megéri így aláásni magát a Mandinernek és a bulvár felé menetelnie? Nem tartanak attól, hogy a pillanatnyi népszerűségért hosszú távon az emberek elvesztik iránta a bizalmukat? Ez érték volna bármilyen tekintetben? Ezt a főszerkesztő engedi? És ezt most nem csak a címadásokra értem, hanem az összes olyan cikkre, amelynek nem valódi tartalmak közlése a célja, hanem a cikk alanyának tárgyiasítása.
mnmn
2024. március 18. 14:03
Igazi Blikk címadás, jöhetnek a legújabb hírek, hogy VV XYZ kit dugott meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!