A sportállamtitkár meglátogatta a Tenerifén készülő Milák Kristófot

2024. március 23. 20:19

Schmidt Ádám Wladár Sándorral utazott.

2024. március 23. 20:19

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

 

Dr. Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára és Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke közösen látogatták meg a Tenerifén edzőtáborozó úszócsapatot, köztük Milák Kristóffal – olvasható a 24.hu-n.  

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az olimpiára készülő csapat három hétig edzőtáborozik a Spanyolországhoz tartozó szigeten. Milák edzője, Virth Balázs egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, „Kristóf csendben, nyugodtan szeretne edzeni, és én ezt a kívánságát tiszteletben tartom”. Hozzátette, hogy „éppen ezért azt kérem mindenkitől, hogy tartsa tiszteletben Kristóf kérését. Úgy érzem, mindenki, aki szeretné őt újra versenyezni látni, azzal tehet a legtöbbet, ha a találgatások helyett tényleg hagyja őt csendben készülni”. 

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­A­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­l­­á­n­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­r­n­a­­­k­­­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Roadkill
2024. március 24. 17:42
kár volt odamenni állami/szövetségi pénzen, amikor nyugalmat kért. mármint nekünk és Miláknak kár, a schmidtnek haszon, egy jót nayaralt tenerifén
Átoperált Kiscsoportos
2024. március 24. 08:46
Hát komolyan ... Windishnek Csokosjucus elvette az eszét? Ha ezt a Bakcigány Pedovajdátok felfogja, mehetnek mind Vorkutára pihizni ... „A Fővárosi Önkormányzat a 2021. évtől a központi költségvetés felé nettó befizetővé vált, mivel a központi költségvetés részére fizetett szolidaritási hozzájárulás összege meghaladta a központi költségvetésből az ellátott feladatokhoz biztosított működési támogatás összegét.” – írja az Állami Számvevőszék. „2020-2022. évi költségvetéseinek végrehajtása során teljesített költségvetési bevételek – szemben a bázisidőszaknak számító 2019. évvel – nem nyújtottak fedezetet a költségvetési kiadásokra... A felhalmozási költségvetés egyenlege is folyamatosan negatív összegű volt. (…) finanszírozásuk döntően saját forrásból történt, mivel a központi támogatások, uniós források elmaradtak, továbbá fejlesztési célú hitelfelvételhez a Kormány nem járult hozzá." Hahó Balfaszkalapok! Kimaradt a Városháza eladása !!!!!!!
llnnhegyi
2024. március 24. 00:23
Kérték,hogy ne zavarják őket! Miért utaztak oda? Zaklatni őket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!