Nagy menetelésben a Hertha, újra győztek Dárdaiék

2023. december 09. 15:37

A berliniek a hetedikek a másodosztályban, de csak négy pontra állnak az osztályozót jelentő harmadik helytől, és öttel a feljutást érő másodiktól.

2023. december 09. 15:37
DÁRDAI Pál

Szombaton Kaiserslauternben is nyerni tudott a Hertha BSC, Dárdai Pál csapata – számol be a Telex. Szerdán hazai pályán tizenegyesekkel jutott tovább a Német Kupában, most a bajnokságban fordítottak és győztek 2-1-re. A hazai csapat a hét közben edzőt váltott, de az új tréner, Grammozis egyelőre adós a sikerrel. 

A berliniek nyáron estek ki az első osztályból, jelenleg a hetedikek, 

de csak négy pontra állnak az osztályozót jelentő harmadik helytől, és öttel a feljutást érő másodiktól.

Nyitóképünk korábban készült: Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője (k) megöleli a csapat kabalafiguráját, Hertinhót a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Hertha BSC – VfL Bochum mérkőzés után Berlinben 2023. május 20-án. A Hertha 1-1-es döntetlent játszott és ezzel búcsúzik az első osztálytól. MTI/EPA/Clemens Bilan

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2023. december 09. 19:51
Nem hittem volna ilyen kezdet után. Lehet Dárdai megint megmutatja, hogy romokból is lehet valami építeni. Ettōl függetlenül szerintem gáz, hogy még mindig ott van, és amikor tehette, nem kezdett nemzetközi karriert. Szintén gáz szerintem nem is egy hanem több gyereked berakni a saját csapatodba. Ez a két dolog szerintem olyasféle vakság, ami nem predesztinálja őt olyan igazán nagy és különleges dolgokra, mint a nemzetközi edzőkarrier. Pedig lehet, hogy a tudása megvolna hozzá. De ő lehet így teljes és boldog, akkor meg ezzel semmi gond sincs, a sikereinek meg örülünk.
Cserna János
2023. december 09. 19:37
Csak tud valamit ez a Dárdai. Lassan összecementezi a Herthát, akár feljutás is lehet a bajnokság végén. Jól teszi. Szurkolok neki.
Kanmacska
2023. december 09. 16:13
Hát jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!