Már a BBC is a Szoboszlai–Puskás-párhuzamot firtatja

2023. december 06. 11:25

A magyar csillag bírja a ránehezedő nyomást Constantin Eckner szerint.

2023. december 06. 11:25

Constantin Eckner, a BBC német szakírója szerint Szoboszlai Dominik lehet a magyar focista, aki

Puskás Ferenc nyomdokaiba léphet. 

Eckner felidézi, amikor Szoboszlai 16 évesen külföldre igazolt sokan kételkedtek, és kritikusai azóta is mindig találnak valamit, amibe beleköthetnek.

A cikkben azt is hozzáteszi, hogy Szoboszlai korábban beszélt arról, hogy valójában szívesen olvasgatja a róla szóló negatív kommenteket, és motivációt merít a kritikákból.

Eckner szerint éppen emiatt a hozzáállása miatt lehet igazi klasszis magyar játékosból, mivel nem omlik össze a teher ami ránehezedik azáltal, hogy a szurkolók „a következő Puskást” látják benne.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cisco
2023. december 06. 22:12
Kész röhej még a gondolat felvetése is! .
kunfia1
2023. december 06. 15:22
Puskásnál már most jobb. Ha az 50es évekbeli Aranycsapatot összeengednék egy mai topcsapattal, az Aranycsapat kikapna. Úgy fejlődött a foci, hogy a technika már kevés, kell hozzá óriási erőnlét, ez meg mai szinten nem volt meg Puskásékban sem.
hatvanas
2023. december 06. 14:02
Jogos a bulvárszennyezés felvetése! Izzadságszagú az egész. Szoboszlai egy jó játékos, Puskás egy zseni volt. Nincs itt semmiféle párhuzam!
HuCon1
2023. december 06. 12:58
Mandiner! A fasznak kell ekkora terhet rakni rá. Imádom becsülöm, de sok lesz ez már. Ez a téma majd kb 15 év múlva lesz aktuális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!