Gulácsi bravúrját a legszebb védések közé választotta az UEFA (VIDEÓ)

2023. december 14. 13:50

Micsoda visszatérés: bő 14 hónap után játszott újra a BL-ben a magyar kapus!

2023. december 14. 13:50

Mint arról beszámoltunk, győztes meccsen tért vissza a Bajnokok Ligájában az RB Leipzig együttesébe a sérülése miatt közel egy év szünetre kényszerült Gulácsi Péter. Két Német Kupa-meccset már végigvédett a válogatott kapus, de időközben komoly posztriválist kapott, így a Bundesligában eddig nem kapott szerepet.

A svájci Young Boys elleni idei utolsó BL-csoportmeccsen az ő nevével kezdődött a német gárda összeállítása, a magyar kapus pedig hozta a megszokott színvonalat, egy szöglet utáni fejesnél akkorát védett, hogy a reflexmozdulatot az UEFA a játéknap legszebbjei közé is beválasztotta – többek között az olasz Eb-győztes Gianluigi Donnarumma parádés védéseinek társaságában.

Ezt is ajánljuk a témában

Gulácsi Péter visszatért – de marad is?

Győztes meccsen jó teljesítményt nyújtva tért vissza az RB Leipzig együttesébe a sérülése miatt közel egy év szünetre kényszerült Gulácsi Péter. Időközben azonban komoly posztriválist kapott Lipcsében, így kérdésessé vált a jövője.

A 2–1-es lipcsei győzelemmel semmi nem változott a BL G-csoportjában: a Manchester City mellett az RB Leipzig továbbjutott, a Young Boys az Európa-ligában folytathatja tavasszal, az utolsó Crvena zvezda pedig kiesett.

 

Fotó: Jan Woitas/dpa via AFP

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2023. december 14. 14:52
Valóban, egyik szebb, mint a másik! A Gulácsié csak azért, mert magyar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!