Áldozatot követelt a liverpooli fordítás, Klopp feje lüktethet a méregtől

2023. december 03. 20:44

A drámai győzelem után sem lehet felhőtlen Szoboszlaiék edzőjének az öröme.

2023. december 03. 20:44

Vert helyzetből fordította meg az utolsó percekben a Fulham elleni csatát a Liverpool a Premier League-ben, Jürgen Klopp menedzsernek azonban a győzelem ellenére fájhat a feje, ugyanis újabb játékosa dőlt ki a sorból.

Ezt is ajánljuk a témában

A 69. percben le kellett cserélni Joel Matipot, miután a kameruni védő súlyos térdsérülés miatt nem tudta folytatni a mérkőzést. Az erőltetett ünnepi menet előtt sokasodhatnak a ráncok a német szakember homlokán, miután Alisson, Robertson, Thiago és Jota után újabb fontos láncszem esett ki hosszabb távra. A liverpooli keret mélysége régóta vitatéma a sajtóban, a következő hetekben rálátásunk lehet majd a menedzser válságkezelő megoldásaira.

„Ez a meccs egészen kiemelkedő élményt jelentett. Szerintem senki sem gondolta volna a találkozó előtt, hogy a Liverpool–Fulham olyan meccs lesz, amit soha életében nem fog elfelejteni. De az lett. Szívesen.

Sosem láttam még ennyi bombagólt egy meccsen!

Egyedül Joel elvesztését sajnálom. Nem nézett ki jól. Nincs még meg a diagnózis, de biztosan nem lesz rövid a kihagyása. Túl kell lépnünk ezen és meg kell oldanunk a pótlását, mert rendkívül intenzív időszak következik!” – jelentette ki Klopp.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Paul Ellis/AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Átoperált Kiscsoportos
2023. december 04. 09:51
Az azért nem fest jól, h Szoboszlait lecserélte és egy hátvédet tett a helyére ... és még be is jött.
anegy_
2023. december 04. 09:46
Fergeteges meccs volt! Ez a foci, amikor a nézőt is fizikálisan is kifárasztja. :)
Tiszafa
2023. december 04. 09:21
Nagyon nagy meccs volt. De Kloppnak a védekezésen javítania kell, (hogy mit és hogyan azt én nem tudom) mert egyszerűen az a csapat amelyik stabilan ilyen sok gólt kap, az a csapat a világ legjobb és legerősebb bajnokságában nem végezhet a dobogón.
zakar zoltán béla
2023. december 03. 20:50
MECCS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!