Már megvásárolható a póló, amiben a magyar válogatott az EB-kijutást ünnepelte

2023. november 17. 08:11

Az MLSZ webshopjában, és a Montenegró elleni mérkőzésen is értékesítik az emlékpólót.

2023. november 17. 08:11

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a magyar válogatott 2-2-es döntetlent játszott Bulgáriával Szófiában, ezzel kiharcolva az egyenes ági kijutást a csoportkörből az Európa-bajnokságra. A mérkőzés végén a játékosok egy #csakegyutt egyenesen a csoportból feliratú pólóban ünnepeltek, amely megvásárolható az MLSZ webshopjában, illetve november 19-én a Montenegró elleni utolsó csoportmérkőzésen is. 

„A magyar válogatott zsinórban harmadik alkalommal lesz ott az Európa-bajnokságon, ráadásul csapatunknak ezúttal egyenes ágon sikerült kvalifikálnia magát. Az erre az alkalomra tervezett póló frontján az amerikai (hiphop) kultuszfilm ihlette felirat mellet a siker részeseinek fotója, a hátoldalán pedig a névsora szerepel” – olvasható a termékleírásban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. november 17. 08:53
Veszek a családomnak is.
files32
2023. november 17. 08:23
A Ménszaros gyártja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!