Szoboszlai Fioláról: A saját édesanyját is agyonrúgná, ha ellenfélként szembejönne vele

2023. október 15. 15:13

„Ilyen játékosok kellenek” – mondta a Liverpool klasszisa.

2023. október 15. 15:13
FIOLA Attila; MITROVIC, Aleksandar

Ahogy arról beszámoltunk, Marco Rossi külön megdicsérte a szerbek elleni győzelmet követő sajtótájékoztatón Loic Negót, a válogatott honosított szélsőjét, aki 33 évesen is fel-le száguldott az oldalvonal mellett, és ő adta a gólpasszt Varga Barnabásnak az első vezetés megszerzésekor. 

Ezt is ajánljuk a témában

Marco Rossi: Nem játékban kerekedtünk a szerbek fölé, hanem szívben

Videó

„Még két pontra van szükségünk, szóval még nem értünk el a célt, csak annak 90 százalékát” – értékelt a magyar válogatott szövetségi kapitánya a bravúros győzelem után, aki szerint technikailag és taktikailag is a szerbeké a csoport legerősebb csapata, noha sikerült őket kétszer is legyőzni.

A Fehérvárból a francia elsőosztályba szerződő Nego egykori csapattársa, a jelenleg is a Vidiben futballozó Fiola Attila szintén kihajtotta tegnap magát a szélen, őt pedig a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik részesítette elismerő szavakban.

Olyan játékosaink vannak, mint Fiola Attila. Nem akarok csúnyát mondani, de a saját édesanyját is agyonrúgná, ha ellenfélként jönne vele szemben. Ilyen játékosokra van szükségünk” – mondta a Liverpool klasszisa Fioláról.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
merkt
2023. október 16. 00:15
Bocs, de afelrugás és az agyomnrugás között nagy a különbség! Szoboszlai azt mondta, hogy "a saját édesanyját is felrúgná, ha ellenfélként jönne vele szemben"
kafabatka
2023. október 15. 20:32
"Zseniális" meghatározás. Mit szól ehhez Fiola?
Lajoss
2023. október 15. 16:23
Fiola tahósága legendás,kétségtelen…Szoboszlai ámulata csalódás.:(
Búvár Kund
2023. október 15. 16:03
Kedden rövidre kell zárni a csoportküzdelmeket. Utánna lehet kezdeni a felkészülést az EB-re! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!