Sokat olvasgattam mostanában az Aranycsapatról

2023. október 17. 21:37

Szöllősi Gyuri vagy más szakértő megerősíti majd, hogy nem írok szamárságokat....

2023. október 17. 21:37
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Sokat olvasgattam mostanában az Aranycsapatról, találtam megannyi érdekes életrajzi adalékot, remélem, Szöllősi Gyuri vagy más szakértő megerősíti majd, hogy nem írok szamárságokat.... mindenesetre összegyűjtöttem néhány apró, de fontos részletet róluk.

Tudtad, hogy....

GROSICS fiatalon komolyan tervezte, hogy pap lesz, majd éveken át kereszttel a nyakában védett?

BUZÁNSZKY meglepően jól nyilatkozott a sajtónak, a többiek gyakran kapacitálták is, hogy ő beszéljen a csapat nevében?

LÓRÁNT az Aranycsapat kevés érettségizett tagjainak egyike volt, valamint németül elfogadhatóan beszélt már otthon, Kőszegen?

LANTOS a háborúban leventeként Németországba került, onnan keveredett haza 1945-ben?

BOZSIK majdnem szovjet fogságba esett a háború végén, málenkij robotra hurcolták volna a megszállók?

ZAKARIÁS megihatott nyilvánosan egy kis bort, Sebes Gusztáv elnézte neki, hiszen borkedvelő vidékről (Budafok) származott?

BUDAI tősgyökeres rákospalotai volt, ott született, ott élt, ott is halt meg?

KOCSIS az "indokoltnál" sokkal jobban szerette a nőket?

HIDEGKUTI apját vitézzé avatták a háború előtt?

PUSKÁS gyakorlatilag pár méterre a Kispest pályájától élt, nőtt fel?

CZIBOR ugyanabba az iskolába járt gyerekkorában Lugoson, ahova a világbajnok német futballista Posipal (aki magyarul is tudott)?”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 24. 21:23
És még valami, lehet hogy már senki nem fog a Városliget a voilt Petőfi Csarnok melleti részen focizni, mert irtoztató barbárság volt a Liget-projekt részéről, betont és komposztálót odabaszni, ahol azért sokan kijártak a palánkos, torinói-kiskapus pályákra, ha lehetne építsék vissza, egy messziről jött paraszt lerombol mindent, áttervezi a terürletet - nem tartja tiszteletben a helyi grund focihagyományát - fel kellett volna csak újítani azoakt a palánkokat.
ProletarFC
2023. november 24. 20:47
A foci élő hagyomány itt láthatjátok a Puskás-V v Pull-V előkészítését https://www.youtube.com/watch?v=rMnrAZFWUs8&list=PLghZ2yAMkni3OxUrmJHaxzo3tuJUXyRmZ&index=1
galancza-2
2023. október 18. 11:36
A horvát harmadosztályban is kiröhögnék őket minden korosztálynál.És az is rendkívül undorító,ahogy szgy a folyamatos aberrált magyar focinosztalgiát űzi.Természetesen kell emlékezni a régi nagyokra,de visszataszító ahogy túlzásba van véve a focinosztalgia.Ha a mostani válogatottunkból pár éven belül többen kiöregszenek, akkor csak akkor lesz esélyünk eb-re jutni, ha találunk jó honosítható játékosokat,és lesz olyan magyar fiatal,aki fiatalon be tudja hozni a hátrányát,ha külföldre kerül.Szoboszlai 16 évesen, Szalai A. 14 évesen le volt maradva Ausztriában.Csak azért tudták behozni a hátrányt,mert normális szüleik voltak,akik anyagilag is megengedhették a támogatást.Schafer 20 évesen totálisan megbukott az olasz A-ban,majd a B-ben is fél év alatt!Dunaszerdahelyen húzta ki Storck a szószból.Sallai totálisan megbukott olasz kiscspatban,aztán Cipruson rakták helyre.stb.....Szóval Hajrámagyarország! Hajrá Magyarok!Hajrá Fidesz!De nem kéne nagyképűsködni,hazudozni,pojácáskodni,élősködni...
galancza-2
2023. október 18. 11:22
László! Akár hiszed,akár nem ,de a Fideszre szavazok, a kampányokban is szoktam segíteni, egyetértek az új stadionokkal építésével, örülök a válogatott és a Fradi nemzetközi sikereinek,de szőlő gyuresz nem szakértő, hanem egy ócska, élősködő pojáca. Döbbenetesen primitív az általa vezetett sportújság.Totális szégyen sportszakmailag, tartalmilag, fogalmazásilag,stilisztikailag,kommentügyileg. Továbbá undorító, ahogy szgy megmagyarázza hogy a magyar foci hatalmasat lépett előre a befektett pénzeknek köszönhetően. A válogatottunk a fiatalon külföldre került és a honosított játékosainkanak, külföldi kapitányainkanak köszönhetik a nagyszerő eredményeket. A Fradi elsősorban a külföldi játékosoknak,külföldi edzőknek köszönheti a bl,-el-csoportköröket. A magyar játékosok 95%-a az utóbiiévekben is totálisan megbukik külföldön, és nem csak erős bajnokságokban.Az utánptlásképzésönk továbbra is nulla.A magyar "edzők" 100%-a teljes nulla. Mág alsóközépszeres nemzetközi szinten is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!