Hosszú Katinka szerint Milák Kristóf nem tartozik Magyarországnak

2023. október 23. 20:27

A világklasszis úszó szerint a sportvezetés hálás lehet Milák eddigi elért eredményeiért.

2023. október 23. 20:27
Debrecen, 2022. április 22.
Hosszú Katinka a 400 méteres nõi vegyesúszás döntõjében a Debreceni Sportuszodában 2022. április 22-én.
MTI/Kovács Anikó

Hosszú Katinka határozott véleményt osztott meg Instagram-oldalán azzal kapcsolatban, hogy Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke szerint Milák Kristóf „tartozik Magyarországnak”.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy Hosszú azt írta:

„Úgy gondolom, Kristóf nem tartozik Magyarországnak, a sportvezetés pedig hálás lehet az eddig elért eredményeiért!”

Hozzátette: „Felháborító és primitív a kijelentés, hogy egy olimpiai bajnok tartozik az országának ... ”

Ezt is ajánljuk a témában

A párizsi olimpia közeledtével láthatóan egyre nagyobb a feszültség a Magyar Úszószövetségben Milák Kristóffal kapcsolatban. Az úszó edzője nemrég arról beszélt, hogy a „huszonnegyedik órában” van a világ- és Európa-bajnok úszó. Elmondta, tanítványa gyakorlatilag fél éve nem végzett olyan edzésmunkát, amely az élsporthoz szükséges lenne, de továbbra is minden segítséget megadnának neki a folytatáshoz. 

Wladár Sándor pedig azt mondta, hogy „az úszó tartozik Magyarországnak, és önmagát is meg kell tisztelnie azzal, hogy komolyan edzésbe áll, s elvégzi azt a munkát, amivel jövőre Párizsban megvédheti olimpiai bajnoki címét.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DeGar
2023. október 24. 20:13
Felháborító és primitív, mondja az a Hosszú aki színészkedve, a pódiumon tépte össze a szerződést stb. Szanalmas, röhejes némber.
Onurisz
2023. október 24. 17:39
Ez meg valami visszavágás lehet az általa benyújtott tervek elutasítása miatt.
tapir32
2023. október 24. 11:09
Az állam lehetőséget teremtett, amivel bárki élhetett. A nem volt és nincs olyan feltételek között, hogy ezért bármivel is tartozna bárki bárkinek! Békén kell hagyni Milákot!
tapir32
2023. október 24. 11:05
Katinkának igaza van! A zsarolás egy formája, amikor valamiféle tartozásról okoskodnak! Nincs ilyen! A kommunista rendszer zsarolta a kádereit ilyen szavakkal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!