Döntöttek a szurkolók – Szoboszlai lett augusztus legjobbja a Liverpoolban!

2023. szeptember 19. 18:35

„Úgy gondolom, hogy mindig van hova fejlődni” – így reagált az elismerésre a magyar klasszis.

2023. szeptember 19. 18:35
A liverpooli Szoboszlai Dominik megtapsolja a szurkolókat a Wolverhampton Wanderers - Liverpool Premier League mérkőzés után a Molineux-ban, Wolverhamptonban 2023. szeptember 16-án, szombaton.

A szurkolók szavazatai alapján Szoboszlai Dominik lett augusztus legjobb játékosa az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál.

A magyar válogatott csapatkapitánya a klub honlapjának beszámolója szerint a gárda brazil válogatott kapusát, Alisson Beckert és az uruguayi csatárt, Darwin Nunezt megelőzve végzett az élen a voksoláson.

„Nagyszerű érzés, köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Ez a kezdés számomra is meglepetés volt, köszönöm a srácoknak és a vezetőedzőnek, sokkal könnyebb, ha az ember ilyen segítséget kap. Ahogyan korábban is mondtam,

 próbálom a legjobbamat nyújtani és segíteni a csapatot” 

– nyilatkozta a 22 éves futballista, aki nyáron az RB Leipzigtől szerződött az Anfieldre.

„Úgy gondolom, hogy mindig van hova fejlődni. Próbálok figyelni azokra a játékosokra, akik hosszabb ideje itt vannak, tanácsokat kérek tőlük, melyeket próbálok megfogadni” – jegyezte meg Szoboszlai, aki külön kiemelte a Liverpool fantasztikus szurkolótáborát is.

Szoboszlai eddig a Liverpool mind az öt bajnoki mérkőzésén végig a pályán volt, az Aston Villa ellen pedig megszerezte karrierje első gólját is a Premier League-ben. 

Kerkez Milos a Bournemouth-ban remekel

Szoboszlai mellett korábban Kerkez Milost, a Bournemouth szintén nyári szerzeményét is a legjobb játékosnak választották klubja szurkolói augusztusban. A 19 éves magyar válogatott futballista a nyáron az AZ Alkmaartól igazolt az együtteshez, amelynek színeiben eddig mind a négy bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára.

Ezt is ajánljuk a témában

A 10-szeres válogatott Kerkez – aki a statisztikák alapján az egyik legtöbbet sprintelő játékos a Premier League-ben – a Chelsea elleni vasárnapi (ma) összecsapást megelőzően részt vett a klub felvezető sajtótájékoztatóján is, amelyen elmondta, nagyon kemény mérkőzésre számít, és véleménye szerint az a csapat gyűjti majd be a három pontot, amelyik jobban küzd a pályán.

(MTI)

Nyitókép: MI News / NurPhoto /

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 20. 05:37
Szépen térdelgetett a niiggereknek. Enélkül senki lenne.
Narancsisten
2023. szeptember 19. 19:34
Szoboszlai csak azért ér el eredményeket, mert az Orbán jól tejel!
Takagi
2023. szeptember 19. 18:52
Szép volt Domi. Tisztelem az akaratod, szorgalmas, kitartó, fejlődni akaró mentalitásod. Millió fiatal példaképe vagy. Remeljük ezért minnél többen fognak sportólni, egeszségesen élni.
need-info
2023. szeptember 19. 18:41
Minden díjnak megvan az ára... /humor/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!