Döntetlennel végződött a Debrecen-Rapid Wien Konferencia-liga selejtező

2023. augusztus 10. 23:00

Nyitott maradt a párharc a DVSC számára.

2023. augusztus 10. 23:00
DEBRECENI VSC

A Debrecen az osztrák Rapid Wien otthonában lépett pályára a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában megrendezett párharc első mérkőzésén, amely meglehetősen eseménytelenre sikerült.

A mérkőzést a Rapid Wien kezdte erősebben, de a Loki védelme magabiztosnak bizonyult. A 18-ik percben Dzsudzsák Balázsnak majdnem sikerült szabadrúgásból gólt szerezni, de a kapufát találta el. A 38-ik percben úgy tűnt a Rapid vezetést szerez, de a Burgstaller találatát kezezés miatt nem adta meg. 

Az első félidő utolsó percében Matthias Seidl kapott sárga lapot a jobb szélen meginduló Oliveira ellökéséért. Majd az első félidő hosszabbításában Oliveira kapott is egy sárga lapot.

A második félidő elején a Debrecen már bátrabban támadt azonban így sem sikerült gólt szereznie. A Rapid Wien habár több szögletet is kiharcolt, ezekből sem született gól, így a mérkőzés végül 0-0-val zárult. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI / Kovács Péter

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2023. augusztus 11. 08:58
"...amely meglehetősen eseménytelenre sikerült." Meglepoen szinvonalas, hajtos, izgalmas meccs volt. Mindket csapat olykor egeszen latvanyos, elvezheto futballt jatszott, gyors passzokkal, bator egyeni megindulasokkal, kreativ megoldasokkal. Sot a Debrecen ebben kisse fole is nott a Rapidnak, ket kapufaig jutva. Csupan az olykor mindket felnel elofordulo alkalmi hibak mutattak ra, hogy a ket csapat egy polccal lentebb van a legmagasabb europai szinttol, de osszessegeben egy kivalo szinvonalas meccs volt. Meglepett, hogy a Debrecen tud igy focizni, remelem kitart ez a forma, csak igy tovabb. Es meg egyszer, az idiota cikkironak: erre a meccsre egy jelzo biztosan nem igaz, hogy esemenytelen lett volna.
Kozmosz
2023. augusztus 11. 00:19
Közben megy a női labdarúgó-világbajnokság, és erről egy sor sincs.
zolka50-52
2023. augusztus 10. 23:23
Hajrá Loki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!