Így néztek ki Szoboszlaiék Bulgária ellen lőtt góljai a Puskás Aréna lelátójáról (videó)

2023. március 28. 20:18

Nézze meg, hogyan látták a magyar válogatott góljait a helyszínen szurkolók!

2023. március 28. 20:18
null

Győzelemmel, magabiztos és gyönyörű játékkal elért háromgólos sikerrel, kezdte itthon Bulgária ellen az Eb-selejtezőket a magyar labdarúgó-válogatott. Szoboszlai Dominik csapatkapitányhoz méltó módon játszott, és egy óriási szabadrúgásgólt is ragasztott az ellenfél kapujába, valamint végre gólt lőtt a válogatottban Ádám Martin is.  

Az alábbi videón megnézheti milyen volt nemzeti csapatunk góljait a lelátón szurkolva átélni: 

(videó: a Magyar Labdarúgó Szövetség youtube-csatornája/Catass Trophy)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Szoboszlai: Együtt bármire képesek vagyunk

„A mérkőzés előtt azt beszéltük, hogy amit eddig elért a csapat, a két Európa-bajnoki szereplés és a Nemzetek Ligája-sikerek, azt csakis együtt tudtuk véghez vinni.”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2023. március 29. 22:58
az, az... a proli anyádé, bizony... :DD
Anyádcsipája
2023. március 29. 22:57
Az oktatásegészségügy meg romokban, mi?! Erre van pénz, a falábúakra vannak milliárdok, mi?! Nem, nekem ne gyere azzal, hogy külföldön fociznak, mert pláne! Itt neveltük őket az adóforintjainkból?! Ezért éheznek százezrek Borsodban és Abaúj, meg Zemplénben?! A sajt ára már a triplája, mint 5 éve, és nem beszélve nyitott szívműtétekről, amikre már nem is futja az átlagbérből!! És kimentetek 60ezren, miközben már 660ezren mentek ki mosogatni Londonba, mert nem volt tiszta tányér, vagyis nem volt már több feketemosogató a gyarmatokon, izééé, nem volt más lehetőségük a túlélésre?! (na, a végére csak be ugrott, hogy mit kell írnom! Mi?? Jahh, ezt nem ide!,.... óóó, bazz, mindent rögzít.... faszo...brok!)
Petkó Zsigmond
2023. március 29. 22:54
Nagyon silány kazmus volt. Tőlem is ment a mínusz.
Qawsed
2023. március 29. 22:54
Óreg te egy anyadpicsaja vagy tényleg te hülye barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!