Liu Shaolin Sándor: Sajnálom, hogy nem tudtam elérni azt az eredményt, amit vártatok

2022. február 07. 18:13

Instagramján üzent kizárása után a sportoló.

2022. február 07. 18:13
null

Mint arról beszámoltunk, a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres versenyének döntőjét Liu Shaolin Sándor előbb megnyerte, majd a döntőbírók szabálytalan előzésre hivatkozva kizárták. A futamot ide kattintva nézheti vissza.

A verseny után a korcsolyázó Instagram-oldalán üzent. Közleményét alább olvashatják: 

„A nap, amikor majdnem olimpiai bajnok lettem

2005-ben kezdtem korcsolyázni, mentálisan végigszenvedtem és edzettem az elmúlt négy évet. Sajnálom, hogy nem tudtam elérni azt az eredményt, amit vártatok. Nehéz nap volt, és mindent beleadtam, semmit nem tennék másképp.

A gyorskorcsolya egy gyönyörű sport, imádom. Gratulálok Zsen Ce-vejnek. Folytatom az edzést, még keményebben, még okosabban.

Szeretlek mindannyiótokat, akár bajnok vagyok, akár nem. Tovább folytatom a harcot, szurkoljatok!”

Megóvja a magyar csapat Liu Shaolin Sándor versenyét

„Olimpiai aranyéremről van szó, ezért nem hagyhatjuk szó nélkül” – üzente a csapatmester. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2022. február 09. 09:42
Büszkék vagyunk rád. Olyan sportágban vagy kiemelkedő egyéniség, amiben bármikor, bárkit kizárhatnak.
Héja
2022. február 09. 09:40
Sándor, bajnok vagy! MInden tiszteletünk a tiéd.
flesh ripper
2022. február 08. 07:42
Gyerekkorrom telei, mindaddig, amíg nem költöztünk délre, a korcsolyázás jegyében telt. Befagyott természetes vizeken. Most is, Magyarországon, ha tehetjük, ha van természetes jég, korizunk. Ugyanakkor egyáltalán nem értek a versenyszerű gyorskorcsolyázás szabályaihoz. Csupán a verseny, a lovagias vetélkedés józan, becsületes szabályaihoz! De ahhoz értek. Nagyon. Nos, a sportszerű, lovagias, becsületes sportverseny szabályai alapján - függetlenül, mindenféle fortélyos bírói szarkavarástól -, Liu Shaolin Sandor győzött. Punktum: ő a BAJNOK!
excopp
2022. február 08. 07:27
-nemcsak bajnok, de sportszerű is (gratulál a versenyzőnek, akit nyerni engedett a bíró) - az élet nagy igazságosztó - remélem, még ezen az olimpián bebizonyosodik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!