Német kapitány: Veszélyes a magyar válogatott

2021. június 19. 21:56

Joachim Löw elégedetten értékelt a Portugália elleni 4–2-es győzelmet követően, és a magyar válogatottra is kitért.

2021. június 19. 21:56
null

A magyar válogatott 1-1-es döntetlent ért el a francia nemzeti tizenegy ellen az F csoport második mérkőzésén. Összefoglalónkat itt olvashatják.

A csoport másik mérkőzésén a német válogatott 4-2-re győzedelmeskedett a spanyol alakulat felett.

„Jól kezdtük a találkozót, morálisan is megmutatta erejét a csapat. Nem estünk össze egygólos hátrányban, nyugodtak maradtunk, jó tempóban futballoztunk, végül sikerült feltörnünk a portugálok védelmét. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel” – mondta a német szövetségi kapitány, Joachim Löw.

„A tervünk volt, hogy a széleken helyezzük nyomás alá ellenfelünket, Kimmich és Gosens is fantasztikus teljesítményt nyújtott, nagyon fontos szerepük volt a győzelemben. A kezdetektől fogva mi akartuk diktálni a tempót, gyorsan szerettünk volna futballozni” – nyilatkozta Löw, aki szerint

a magyarok a franciák elleni döntetlennel megmutatták, hogy veszélyesek és nem lehet őket félvállról venni.

„Hat-nyolc játékossal keményen védekeznek” – mondta a sajtótájékoztatón a 61 éves szakember, majd hozzátette, a Nationalelfnek türelmes játékra van szüksége a mieink ellen.

Kép forrása: MTI/EPA/DFB/Thomas Böcker

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2021. június 22. 11:58
Le se szarják Orbánt és a magyar választásokat
Istók3
2021. június 22. 11:35
Azért volt egy kis szerencséjük is. A francia meccsen ők lőttek öngólt, most viszont kaptak ajándékba 2-t is.
Stephan
2021. június 22. 11:35
Hat, ezt (is) benezted, munkasor. MAr a nemet csaladom is rosszul van attol, hogy Magyarorszag szinte tobbet van a hirekben mint a nagy orszagok. Nem kicsit log ki a lolab, hogy politikai agenda van Magyarorszaggal (Orbannal) szemben. AMugy olvasd el a Wekt kommenteloit. Egyre tobb nemet szeme is kinyilik, hogy a nemet sajto kezd a DDR politikai rendorseggel egyenerteku lenni.
pandalala
2021. június 22. 11:35
Nem szabad túlságosan figyelni semmiféle irományra, beszédre. Ki kell menni, oszt harcolni!! Amire elég lesz, arra elég lesz, oszt kész! Hajráááá, magyarok!! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!