Az NBII-ben focizik Szijjártó

2011. szeptember 02. 11:50

A miniszterelnök szóvivője a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub néhány ismert válogatott játékosával kiegészülve benevezett az NB II-es bajnokságba.

2011. szeptember 02. 11:50

Szijjártó Péter a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub játékosa. A futsal vagy teremfoci Uruguayból származik, de igazán Brazíliában népszerű. Magyarországon alig két évtizede játsszák. Négy plusz ember van egyszerre a pályán, kétszer 20 perc a tiszta játékidő, kisebb a játéktér és más a labda is.

A szóvivőn kívül több miniszterelnökségi tag is játszik a csapatban profi játékosokkal körülvéve, például a 32-szeres válogatott csatárral, Horváth Ferenccel. Szijjártó leszögezte: „Itt focizunk, itt nem politika van. Én azt sem tudom, hogy a focicsapatban éppen ki, milyen szimpatizáns, egyszerűen barátok vagyunk, az sem érdekel, hogy a nézők milyen szimpatizánsok”.

A csapat benevezett az NBII-es futsal bajnokság következő szezonjába. Szijjártó már alig várja az első tétmeccset szeptember 9-én, addig is hetente négyszer két órában a dunakeszi teremben edz.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mélyszittya
2011. szeptember 03. 21:26
Nem elvenni a kedvét, kollegák! Sokkal inkább bíztatni! Hátha megtalálja az igazi pályát, és a haza fényre derül...
küllő
2011. szeptember 03. 15:08
Remélem őt is pofánrugja valaki derekasan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!