„Néppárt”

Így zsidózott a jobbikos képviselő

2017. november 14. 09:28

A Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál, Magyarország az izraeliek szabad prédájává vált – fejtegette Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő a Szent Korona Rádió egy 2011-es műsorában. Idén ugyanakkor már a megosztottságból volt elege a Jobbik politikusának. Hangfelvétel.

Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője a Szent Korona Rádió Sin City című, 2011. július 23-i műsorában még mint a „​nemzeti radikális párt képviselője” a zsidók gazdasági és politikai térnyerése miatt aggódott. Idén már vele mondatták el a néppártosodó Jobbik új elvi alapvetéseit.

„Mint nemzeti radikális párt képviselője kötelességemnek érzem elmondani, hogy nyilván a zsidó gazdasági és politikai befolyás azért juthatott idáig, mert húsz éven keresztül a Jobbikot leszámítva az összes politikai párt meg az összes kormány ehhez asszisztált” – így szól Apáti István hat évvel ezelőtti rádiónyilatkozata a zsidóságról, amely meghallgatható alább.

Apáti így folytatta gondolatait: ​„az izraeliek, az izraeli érdekkörök teljesen szabadon garázdálkodhattak, mint Magyarország gyakorlatilag szabad prédává vált, most már nem csak gazdasági, politikai, társadalmi, hanem igazságszolgáltatási szempontból is. Egyetlen olyan ország sincs a világon, ahol ezt megengedhetnék maguknak, de hát egyszer csak eljön az igazság pillanata, csak felébred az oroszlán, és csak megkapja az a politikai párt a lehetőséget, amely villámgyorsan rendet tenne e téren is, hiszen mi sem a zsebükben, sem a markukban nem voltunk, nem vagyunk és nem is leszünk”.

„Minden magyart képviselünk. Abból a megosztottságból, amit az elmúlt közel három évtized előidézett Magyarországon, elég volt” – ezt pedig már idén nyáron mondta Apáti István azon „a rendkívül fontos sajtótájékoztatón”, amelyen pont ő ismertette a néppárttá váló Jobbik új elvi alapvetéseit. Apáti egyébként egy fél mondatban ezen a sajtótájékoztatón is megemlíti, hogy Magyarország korábban „külföldi helytartóknak volt kiszolgáltatva”.

Azt, hogy még mindig fenntartja-e a zsidósággal kapcsolatos álláspontját, valamint azt, hogy vajon Izraelnek voltak vagy vannak-e helytartói Magyarországon, írásban megkérdeztük Apáti Istvántól, azonban e cikk megjelenéséig nem válaszolt levelünkre.

vissza a teljes nézetre