Brüsszeltündér

2017. május 19. 08:49

Őry Mariann
Magyar Hírlap

Az Európai Egyesült Államok még nem épült fel, szóval továbbra is a magyar választópolgárok döntenek arról, ki legyen kormányon.

„A magyar migrációs politika a legfőbb oka a büntetőhadjáratnak, amelynek legfrissebb állomása az Európai Parlament dörgedelmes állásfoglalása. Ismét felvetődik a kérdés, hogy vajon milyen problémát old meg, ha az EP illetékes bizottsága fél év munkájával készít egy újabb jelentést, amiből aztán valamikor talán eljutnak odáig – bár nem túl valószínű –, hogy az Európai Tanácson múljon, indul-e Magyarország ellen szavazatmegvonással is járó eljárás. Egyetlen célja van az egész cirkusznak: meggyengíteni a magyar kormányt. Nem véletlenül vette ki a részét a magyar baloldali képviselet az állásfoglalás megírásából és megszavazásából is. 

Sokat elmond a magyar balliberális oldalban lévő potenciálról, hogy amikor a kormány szerintük ellenséget csinál Brüsszelből, akkor ők lelkesen pitiznek azért, hogy Brüsszel minél többet fenyegetőzzön. Egy apró bökkenő van csak, hogy a Gyurcsány Ferenc álmaiban szereplő Európai Egyesült Államok még nem épült fel, szóval továbbra is a magyar választópolgárok döntenek arról, ki legyen kormányon. 
Na ezért bíznak abban, hogy majd Brüsszeltündér a hatalomba repteti őket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre