Szívszorító üzenetet osztott meg Bruce Willis felesége

2023. november 24. 08:19

A világhírű színész felesége nemrég az Instagramon vallott arról, hogy „leckét kapott türelemből és gyászból is”.

2023. november 24. 08:19

Mint ismert, a 68 éves Bruce Willisnél tavaly diagnosztizáltak frontotemporális demenciát (FTD). Az FTD problémákat okoz az ember viselkedésében, valamint kihat a személyiségre és a nyelvhasználatra is. 

Jellemzően lassan alakul ki, de az évek előrehaladtával egyre rosszabb lesz. 

A beteg állapota pedig a közvetlen környezetére is nagy nyomást gyakorolhat.

Ezt is ajánljuk a témában

A világhírű színész felesége Emma Heming Willis nemrég az Instagramon vallott arról, hogy „leckét kapott türelemből és gyászból is” az elmúlt időszakban.

„Néha megkapod, amit akarsz. Máskor pedig leckét kapsz türelemről, időzítésről, összehangolódásról, empátiáról, együttérzésről, hitről, kitartásról, rugalmasságról, alázatról, bizalomról, értelemről, tudatosságról, ellenállásról, célról, tisztaságról, gyászról, szépségről és hasonlókról. 

Bárhogy is legyen, te nyersz” 

– osztotta meg követőivel, némi betekintést adva abba, hogy a családjuk min megy keresztül a színész betegsége miatt.

„Visszaveszem a hatalmat”

Egy másik bejegyzésben pedig úgy fogalmazott, „a frontotemporális demencia (FTD) kiszívja az összes levegőt a szobából. De én úgy döntöttem, hogy visszaveszem a hatalmat, és visszapumpálom az oxigént az életünkbe, a lányunk, Bruce és a saját érdekemben”.  Emma Heming Willis mindezt egy interjúban fejtette ki a Sunday Papernek.

„Remélem, hogy ez némi fényt, segítséget és reményt hoz azoknak a családoknak, akik ugyancsak at FTD útját járják” – zárta a bejegyzést.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!