Új „zsűri” értékeli Rúzsa Magdi teljesítményét

2023. január 19. 22:32

Az énekesnő betekintést engedett az otthonába.

2023. január 19. 22:32
null

Bensőséges hangulatú fotót osztott meg közösségi oldalán Rúzsa Magdi, aki tavaly adott életet hármasikreinek, akik szépen cseperednek.

A képen az énekesnő a konyhában látható főzés közben, a három apróság társaságában. A felvételhez Rúzsa Magdi annyit írt:

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Rúzsa Magdi Facebook-oldala

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2023. január 20. 16:27
a képen biztosan Ruzsa Magdolna van? ...egyáltalán nem úgy néz ki
Senki Alfonz
2023. január 20. 14:41
A legjobb az a természetben, hogy tökéleteset alkot mindig! Ez a három kis csoda már külön-külön önálló személyiség, egyéni gondolatokkal!!! Ez jól látszik a fej- és kéztartásukon. Sokáig éljenek boldogságban!!!!
smokehun
2023. január 20. 12:35
Én messzebb raknám az etetőszékeket a forró cuccoktól..... Egyébként nagyon klassz kép
KBA98
2023. január 20. 12:31
Anno én is 3 kisgyerekkel voltam egyedül, mert a férjem kaminos volt, nem volt segítségem, de jó szervezéssel megoldottam az életünket! Az egész életem egy nagy szervezés volt, de megérte! Volt egy-egy pizsamás hétvége, amit a mai napig is szeretnek, akkor csakis egymással foglalkoztunk sokat játszottunk és nem engedtünk be senkit! Csakis mi voltunk! Jó volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!